Lecţia care trebuie învăţată după ce o relaţie a eşuat. Timpul este preţios, nu îl pierde lângă oricine

mnhu.jpg

Lecţia care trebuie învăţată după ce o relaţie a eşuat
Învaţă să renunţi atunci când lucrurile nu mai funcţionează deloc în relaţie, timpul tău este preţios
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mai toate femeile au întâlnit, măcar o dată, un bărbat minunat lângă care şi-ar fi dorit să rămână pentru totdeauna. Apoi subit, ca prin farmec, magia a dispărut, povestea de dragoste s-a încheiat şi în urma ei au rămas doar resentimente, regrete, gust amar şi senzaţia nesuferită de abandon. Toate trec, ce-i drept, mai devreme sau mai târziu însă esenţa fiecărei relaţii eşuate este lecţia învăţată de pe urma acesteia.

Poate părea destul de dificil să te gândeşti la aspectele pozitive atunci când suferi însă, în cele din urmă, acestea ies la suprafaţă chiar şi fără să îţi dai seama. Şansele acordate la nesfârşit, compromisurile dureroase şi neîncrederea nu sunt căile prin care poţi salva o relaţie. În plus, din unele dintre ele nu mai rămâne nimic de salvat. Totuşi, întotdeauna poţi învăţa ceva din ele, astfel încât să ieşi mai bogată, mai sigură pe tine şi mai matură emoţional.

Timpul tău este preţios, nu îl pierde lângă oricine

Învaţă să renunţi atunci când lucrurile nu mai funcţionează deloc în relaţie. Timpul tău este preţios, nu îl pierde lângă oricine. Timpul pe care îl investeşti într-o relaţie nepotrivită poate fi utilizat în scopuri mult mai productive şi mai benefice pentru tine ca om. Fie că îl investeşti în cariera ta, în pasiunile tale, în momentele petrecute cu familia şi prietenii, fie că ţi-l petreci făcând ceva exclusiv pentru tine, timpul este mult mai bine gestionat făcând toate aceste lucruri, decât să-ţi pierzi vremea la nesfârşit lângă o persoană nepotrivită.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5