La frizeria asta, pe lângă tunsoare, ți se oferă și o partidă de sex

sexy.jpg

sexy
O frizeriță oferă domnilor, pe lângă o tunsoare, și un "tratament" special
Foto: Pixabay

Nu doar cafenelele pot include în meniu și o partidă de sex. O frizeriță este pe cale să-și atragă un număr imens de clienți deoarece, după ce primesc tunsoarea dorită, domnii o pot duce în dormitor unde se pot culca cu ea.

O cheamă Lucy și spune că se pricepe la o serie de metode de îngrijire a părului, de la simplul tuns, până la vopsit și permanent. În plus, după cum precizează Daily Star, îndrăzneața frizeriță este bisexuală și foarte deschisă spre noi experiențe, așa că domnii care nu vor să-și lase partenerele singure acasă, le pot aduce la ea pentru încerca o partidă de sex în trei.

A vorbit despre preferințele ei de stilist într-un anunț public: „Sunt o frizeriță profesionistă, dar ofer servicii speciale domnilor, orice, de la tuns și permanent în timp ce sunt topless, până la a mă duce apoi în dormitor. Sau, dacă nu vreți să vă stricați frizura, întâi sexul, apoi tunsul. Iau 11 euro pentru o tunsoare, 60 de euro pentru vopsit și un surplus de 80 de euro pentru o partidă de sex de o oră sau 30 de euro pentru una mai scurtă. Așa că haideți, băieți, ce scuză ați putea avea? Îi puteți spune jumătății voastre că mergeți la frizer și nici măcar nu ați minți. Sunt o brunetă sexy și lucrez în propriul meu apartament.”

Atunci când un reporter a luat legătura cu ea pentru a-i cere mai multe informații, frizerița i-a spus că este bisexuală în dormitor și unisex în salonul de înfrumusețare. „Adu-ți și soția. Mă descurc și cu bărbații și cu femeile. Cu siguranță va fi mai bine decât să stai într-o frizerie obișnuită cu necunoscuți. Știu câteva poziții sexuale: doggy, misionarul. Și da, cunosc și câteva tipuri de frizuri.”

Loading...

Citește și

  •  cap d agde nudisti franta

    În orăşelul de la Marea Mediterană Cap D’Agde, Franţa, lumea vine să stea cât e ziua de lungă în pielea goală. Aici eşti luat la ochi doar dacă te prezinţi în public acoperit cu vreun prosop, vreo cămaşă sau alt accesoriu vestimentar.

  • fata sexy bar cafea

    „O cafea și un sex oral, vă rog!”, așa ar suna o comandă obișnuită la „Fellatio café”. Localul le va permite clienților să ceară o escortă atunci când vin să își cumpere cafeaua de dimineață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1