Iubitul tău trece printr-o perioadă mai delicată? Acordă-i spaţiu

spatiu.jpg

Iubitul tău trece printr-o perioadă mai delicată
Atunci când un bărbat se simte stresat, se va retrage în carapacea sa şi va petrece timp de unul singur până îşi depăşeşte situaţiile delicate
foto: 123RF

Atunci când un bărbat are o problemă, se va retrage în carapacea sa şi va petrece timp de unul singur până îşi depăşeşte situaţiile delicate. Femeile ştiu acest lucru, dar cumva le este greu să îl şi accepte. Când ele au o problemă, simt imediat nevoia să vorbească despre asta şi să caute consolări, pe când bărbaţii sunt complet invers. Au nevoie să se distanțeze și să petreacă timp pe cont propriu pentru a-și filtra gândurile și pentru a ajunge la propriile lor concluzii.

Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci în acest caz este să nu-i acorzi spațiu. Ține minte: dacă va dori să iasă din carapacea lui și să-ți ceară sfatul, o va face. Dacă într-adevăr îți cere sfatul, încearcă să îl asculți cu atenție și nu-ți transforma răspunsul într-o prelegere prin care să-l convingi de opiniile tale și să încerci să-i rezolvi problemele.

Dacă insiști și încerci să-l faci să-ți vorbească despre problemele sale atunci când nu este momentul potrivit, se va depărta și mai mult. Astfel, veți fi amândoi blocați într-un cerc vicios: tu insiști cât mai mult, el se distanțează, tu insiști și mai mult pentru că acum te simți panicată că s-a distanțat și așa mai departe până când el se va distanța de tine complet. Așadar, relația va fi însoțită de tensiuni care probabil că vor sta la baza problemelor voastre de cuplu.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1