Iubitul tău termină prea repede? Soluţii simple şi eficiente pentrui întârzierea ejaculării

ejaculare.jpg

Iubitul termină prea repede soluţii eficiente întârzierea ejaculării
Una dintre cele mai simple lucruri pe care le poate face partenerul tău este să se oprească atunci când simte că se apropie rapid de ejaculare
foto: 123RF

Atunci când ambii parteneri reuşesc să ajungă la climax, partidele de sex rapide şi foarte pasionale sunt extrem de apreciate. În schimb, dacă iubitul tău termină prea repede și tu nu ai timp nici măcar să te încălzești, se înțelege de unde vine frustrarea. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva soluţii soluţii simple şi eficiente pentru întârzierea ejaculării.

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poate face partenerul tău este să se oprească atunci când simte că se apropie rapid de ejaculare. Lasă-l preț de câteva momente să își revină, apoi puteți relua partida de sex.

O altă metodă pe care o poate încerca partenerul tău este să se masturbeze înaintea partidelor voastre de sex. Astfel, după ce își „revine” și poate avea erecție din nou, partida de sex va dura mai mult timp.

Există și numeroase poziții de sex la care puteți apela atunci când vreți ca partidele de sex să dureze mai multă vreme. Pozițiile în care el stă în picioare sunt potrivite pentru astfel de momente, pentru că nu mai circulă la fel de mult sânge în regiunea sa intimă. Pe de altă parte, misionarul sau doggie-style nu sunt deloc indicate, pentru că sunt excitante și nu va putea să întârzie ejacularea.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1