Iubitul se comportă diferit cu tine? Semn clar că lucrurile nu mai merg așa de bine între voi

vrii.jpg

Iubitul se comportă diferit cu tine
Dacă iubitul tău caută pretexte să nu mai faceți sex este clar că există o problemă în relație
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când intrăm într-o relaţie se presupune că suntem îndrăgostiţi până peste cap. Însă, nu întotdeauna ajungem să iubim cu adevărat, iar atunci când dispar fluturii din stomac, se evaporă şi dragostea pe care o credeam veşnică. Când se întâmplă acest lucru, începem să ne purtăm diferit cu partenerul de viaţă, devenind tot mai reci şi mai distanţi.

În cazul bărbaților, libiodul scăzut este adesea unul dintre cele mai clare semne că iubirea a început să dispară. Aceasta se întâmplă pentru că ei își manifestă dragostea și fizic, prin intermediul sexului . Cu cât iubesc mai mult o femeie, cu atât va fi mai evident acest lucru atunci când sunt în pat cu ea.

Un bărbat care iubește va dori să își satisfacă partenera și, în timpul actului sexual, va exista acea apropiere greu de descris, în care cei doi par a se contopi într-o singură persoană. Dacă iubitul tău caută pretexte să nu mai faceți sex sau o face rapid și parcă lipsit de chef, este clar că există o problemă în relație.

Loading...
 
 

Citește și

 • Tipul de sărut preferat toţi îndrăgostiţii

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

 • misterioasa prima intalnire

  Ştiu că pentru unii poate suna a clişeu, dar este vital să fii misterioasă la prima întâlnire. Dacă îi oferi totul pe tavă bărbatului încă de la prima întâlnire, ce motiv ar mai avea să te invite şi a doua oară?

 • Fetişurile bărbaţi înnebunească plăcere pat

  Cele mai multe persoane au un fetiş indiferent de sex, orientare sexuală sau stil de viaţă. În general, sunt considerate inofensive, iar cele mai cunoscute fetişuri sexuale care sunt puse în practică au rolul de a excita şi de a condimenta viaţa sexuală.

 • riscuri relatii online

  Un risc foarte mare în ceea ce priveşte relaţiile online este acela de a cădea pradă celor certaţi cu legea. Din acest motiv, nu trebuie să ai încredere în spusele unor persoane cunoscute pe internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1