Iubesc un bărbat mai tânăr. Va dura relația?

54-sex-sex_l.jpg

sex cuplu beneficii
Cuplurile care fac sex zilnic au o relație de cuplu mai armonioasă
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Maria are 42 de ani. Ea s-a îndrăgostit de un bărbat cu zece ani mai tânăr şi nu ştie ce să facă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Dragă Ioana. Mă numesc Maria, am 42 de ani şi sunt din Bucureşti. De curând, la sala de sport, am cunoscut un bărbat care este mult mai tânâr decât mine, cu aproape 10 ani. Din vorbă în vorbă ne-am dat seama că ne simţim bine unul în compania celuilalt şi ne dorim să avem o relaţie. Întrebarea mea este crezi că va merge această relaţie ţinând cont de faptul că el este mult mai tânăr şi crezi că cei din jur ne vor judeca?”

  • Dragă Maria, deseori primesc la redacţie scrisori de acest gen, în care femei trecute de o anumită vârstă îmi spun că s-au îndrăgostit de bărbaţi mult mai tineri decât ele şi nu ştiu ce să facă. Părerea mea este că suntem într-o perioadă în care relaţiile de iubire nu ar trebui să mai fie condiţionate, mai mult sau mai puţin, de anumite criterii, printre care şi diferenţa de vârstă dintre parteneri. Până la urmă, oricare dintre noi are dreptul să fie fericit şi nimeni nu este în măsură să ne judece. Mă gândesc că din moment ce îţi asumi relaţia, implicit îţi vei asuma şi părerea celor din jur, fie ea bună sau rea. Se spune că dragostea nu are vârstă şi că nu este imposibil să ai o legătură cu un bărbat mult mai tânăr, numai că trebuie să fii conştientă că de genul acesta de cuplu trebuie să te bucuri în prezent, fără prea multe planuri de viitor, fiindcă există posibilitatea ca la un moment dat diferenţa de vârstă să-şi spună cuvântul. Dar atâta timp cât timp voi doi vă iubiţi şi există comunicare, înţelegere şi respect, nimic nu e imposibil. Sfatul meu e să dai o şansă relaţiei, dacă într-adevăr acest bărbat te face fericită în acest moment, fiindcă nimeni nu poate şti dinainte cum vor evolua lucrurile. Lângă un bărbat mai tânăr, iubirea poate fi trăită mai intens, sunt mai plini de dăruire şi entuziasm. Trăieşte clipa, nu te gândi la gura lumii şi simte-te flatată că un bărbat mai tânăr s-a îndrăgostit de tine.
Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne

Adresa redacţiei este str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1