Îţi place un bărbat? Semne care îţi indică, fără doar şi poate, că nu este interesat de tine

nu_este_inte.jpg

Îţi place un bărbat
Un indiciu clar al faptului că nu este interesat de o relaţie este acela că nu ne invită să fim alături de el în momentele importante din viaţa lui
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu este greu să-ţi dai seama când un bărbat nu este interesat de tine. De cele mai multe ori, poţi înţelege acest lucru încă de la prima întâlnire. Sunt situaţii în care, ne dorim atât de mult o relaţie cu un anumit bărbat încât, chiar dacă respectivul ne transmite semnale că nu îşi doreşte o relaţie serioasă cu noi, avem tendinţa să le ignorăm. Poate pentru că nu suntem pregătite să acceptăm o realitate dureroasă pentru noi. Sau poate pentru că vrem să credem că suntem suficient de frumoase, inteligente sau abile pentru a-l cuceri.

În momentul în care bărbatul cu care ne-am dori să avem o relaţie, ne ignoră, nu ne invită în oraş, nu vrea să petrecem timp împreună, înseamnă că îşi doreşte altceva. Cu atât mai mult, dacă din partea lui nu există niciun răspuns la orice strădanie a noastră de a trece la un alt nivel al relaţiei, putem spune că e cazul să renunţăm la el.

Un indiciu clar al faptului că nu este interesat de o relaţie este acela că nu ne invită să fim alături de el în momentele importante din viaţa lui şi nu face deloc eforturi în direcţia creării unei intimităţi emoţionale.

 

Loading...

Citește și

 • Decizia de a evita contactele sexuale poate avea legătură cu o disfuncţionalitate genitală, dar poate fi pur şi simplu o alegere personală, radicală. Indiferent care este motivul, abstinenţa poate avea urmări asupra corpului, pe care trebuie să le ştii.

 • o persoana care nu se iubeste

  În fiecare zi, în fiecare moment, chiar dacă eşti sau nu într-o relaţie, trebuie să îţi manifeşti iubirea pentru tine, pentru ceea ce faci, pentru ceea ce eşti. Nimeni nu îţi poate oferi acea iubire care să îţi bucure pe deplin sufletul dacă tu nu o faci.

 • Cum poţi să interpretezi corect ce-ti transmite trupul ei în timpul sexului

  În majoritatea cazurilor, când relaţia este la început, partenera ta se sfieşte să îţi spună ce anume îi place în pat, sau poate că iubita ta este mai timidă, însă chiar dacă nu auzi de la ea vorbe care să îţi indice exact ce anume îi place sau nu, ce îşi doreşte şi când, trebuie să ştii că trupul ei îţi transmite semnale precise. Trebuie numai să fii atent la ele. O femeie îţi va indica, chiar şi fără să vrea, tot ce trebuie să faci pentru ca ea să se bucure de actul sexual şi să o satisfaci.

 • Problemele serioase din cuplu pot afecta calitatea vieţii sexuale

  Activitatea sexuală este influențată de problemele permanente sau temporare pe care le avem în diferite planuri ale vieții noastre. Când partenerii de cuplu au probleme serioase de comunicare, de a se simți bine unul cu celălalt, când nu se simt în siguranță în cuplu, nu se simt văzuți și ascultați, acceptați și validați, toate aceste nemulțumiri se reflectă și în calitatea vieții sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1