Îţi este dificil să comunici cu bărbatului pe care îl iubești? Iată cum poţi schimba lucrurile

cuplu.jpg

cuplu
O comunicare eficientă din partea ta atrage și inspiră același mod de comunicare din partea partenerului
foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

La baza fiecărei relații sănătoase se află încrederea că ambii parteneri se vor asculta reciproc cu răbdare și respect. Încrederea că este bine să spui adevărul despre diferite aspecte ale vieții personale sau de cuplu. Dacă între doi parteneri nu există o comunicare deschisă, atunci nu există onestitate. Iar dacă nu există onestitate, nu ai o relație sigură și armonioasă.

Te afli în situația în care tu și partenerul tău vorbiți mai mult cu prietenii despre ce se întâmplă în viețile voastre decât vorbiți împreună? Eziți să vorbești deschis cu partenerul tău despre ceea ce simți și gândești ? Ți s-a întâmplat să afli mai multe despre el de la persoane din anturajul lui decât de la el personal ? Este nedrept? Cu siguranță că este! Dar nu ar trebui să mai simți asta. Pentru că este responsabilitatea ta exclusivă și stă în puterea ta să schimbi lucrurile în relație când înveți să comunici corect.

O comunicare bună din partea ta atrage și inspiră același mod de comunicare din partea lui. Oricât de nepriceput crezi că ar fi el. De îndată ce preiei responsabilitatea de a aduce comunicarea potrivită în relația ta, lucrurile se vor schimba dramatic pentru că tu aduci esența în dinamica relației tale.

 

Loading...

Citește și

  • Secretul cuplurilor succes mentinerea unei legături pozitive între parteneri

    Există și cupluri care au succes în menținerea unei legături pozitive între parteneri, atât emoțional cât și sexual. Ei au o relație integrată, care include trasparență în comunicare, acord comun în luarea deciziilor și implicare deopotrivă în menținerea energiei erotice în viața lor sexuală.

  • Partenerul nu are chef de sex îngrijoreze acest aspect

    Sunt cupluri care nu se sincronizează, pur şi simplu, când vine vorba de sex. Asta înseamnă că unul dintre parteneri îşi doreşte relaţii intime, în timp ce celălalt vrea să doarmă mai mult sau să se uite la televizor. Acest lucru este valabil mai ales în căsniciile în care femeia este, să spunem, o persoană matinală, iar bărbatul preferă să facă dragoste doar seara. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru pentru că poţi face un compromis.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1