Întreţine romantismul în relaţia ta de cuplu. Poate face minuni

nbc.jpg

Întreţine romantismul în relaţia ta de cuplu
Aspectul fizic al partenerilor joacă un rol foarte important în viața oricărui cuplu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dragostea și romantismul sunt mai mult decât daruri. Sunt acele nevoi fantastice care fac o relaţie de cuplu să supravieţuiască în timp. Cele mai multe cupluri au probleme în a găsi idei romantice pe care să le împărtășească partenerului, iar după ce relația a evoluat, va trebui găsit timp și creativitate pentru a renaște romantismul.

Fără romantism, cuplurile pot cădea foarte ușor în rutina vieții de zi cu zi. Aşadar, ce poţi să faci pentru a menţine romantismul în relaţia ta de cuplu? Cum să îţi păstrezi vie pasiunea când ai de întreținut o casă și o grămadă de alte responsabilități pe cap?

Planifică un picnic romantic numai pentru voi doi. Cumpără câte ceva de mâncare şi cere-i iubitului să te însoţească într-un loc special. Du-l într-un parc unde ai voie şă calci pe iarbă sau la pădure.

Încearcă să-i atragi atenţia cu o ținută nouă, cu o schimbare majoră care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.

Nu lăsa timpul să își pună amprenta asupra ta. Îngrijește-te și rămâi la fel de atrăgătoare ca atunci când v-ați cunoscut. S-a dovedit științific că aspectul fizic al partenerilor joacă un rol foarte important în viața oricărui cuplu, mai ales după ce relația a căzut pradă obișnuinței și rutinei.

Dăruiește-i ceva care știi că îi va placea la nebunie: o carte favorită, un joc video, o excursie pe plajă, sau mâncarea preferată. E important să înțelegi că romantismul nu înseamnă doar căpşuni, frişcă, băi erotice și lumânări parfumate. Renunță la ideea că doar o cină la lumina lumânării este romantică. Mai degrabă faceți împreună lucruri care vă plac amândurora. Dacă activitatea în sine este plăcută, romantismul își va găsi singur locul în relație.

 

Loading...

Citește și