Infecţii care pot determina apariţia durerii în timpul actului sexual

durere.jpg

Infecţii determina apariţia durerii actului sexual
Durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii
foto: 123RF

Durerile simţite în timpul actului sexual sunt din ce în ce mai întâlnite în cazul femeilor, dar multe dintre ele nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

Infecţiile vaginale sau uterine pot determina apariţia durerii

De cele mai multe ori durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii apărute fie în zona vaginală, fie în cea uterină. Dacă durerea se manifestă prin apariţia unor senzaţii de arsură şi de usturime ale vaginului, în timpul penetrării, atunci cauza acesteia poate fi o infecţie la nivelul organului genital. Însă, dacă durerea este şi mai accentuată şi este resimţită ca o înţepătură, în urma penetrării mai profunde, atunci aceasta poate fi determinată de existenţa unei infecţii la nivelul uterului, colului uterin sau trompelor uterine. În fiecare dintre aceste cazuri este absolut necesar să consulţi un medic specialist, care să depisteze ce anume provoacă durerea şi să îţi recomande un tratament corespunzător problemei pe care o ai.

Loading...
 
 

Citește și

 • Calitaţi orice barbat apreciaza femeie

  În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt suficiente. Dacă îţi place un tip şi vrei să îl seduci, află că cei mai mulţi dintre ei pun preţ şi pe frumuseţea interioară, nu doar pe cea exterioară.

 • Tehnica ajuta pe barbat reziste timpul sexului

  Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt vulnerabili. Nu este plăcut pentru niciunul dintre ei să termine actul intim foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

 • afecteaza reţelele de socializare relaţia de cuplu

  Relaţiile în ziua de azi implică folosirea unor forme de comunicare din ce în ce mai impersonale, precum mesajele pe telefon sau chatul pe Facebook. În vreme ce vorbirea pe telefon devine o raritate, conversaţiile indirecte, prin diferite medii, câştigă teren, însă, în acelaşi timp, creează o distanţă între oameni.

 • indicii pierzi vremea barbat

  Nu este nimic rău să-ţi doreşti să găseşti bărbatul perfect, lângă care să trăieşti până la adânci bătrâneţi. Dar cum ne putem da seama, când suntem doar folosite şi realizăm că el, de fapt, nu a avut niciodată intenţii serioase?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1