Indiciul clar că omul de lângă tine nu te mai iubește!

sex.jpg

indiciul clar ca omul de langa tine nu te mai iubeste
Unul dintre cele mai alarmante indicii care îţi dau de înţeles că omul de lângă nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început
foto: 123RF

In general, cuplurile care se iubesc preferă să petreacă aproape tot timpul în dormitor. Bărbaţii atraşi sexual de iubitele lor ar fi în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a le face fericite. Dacă dintr-odată, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa, înseamnă că ceva nu mai funcţionează în relaţie.

Unul dintre cele mai alarmante indicii care îţi dau de înţeles că nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început. Dacă iniţial sărea pe tine cu fiecare ocazie, iar acum este mai puţin interesat de sex, este momentul să afli care este problema. Ca orice femeie, ai putea fi şi tu tentată să crezi că te înşală, dar aceasta este mai mult o idee preconcepută.

De multe ori se întâmplă ca bărbatul să nu mai simtă acea legătură emoţională cu iubita, ceea ce rezultă într-o scădere a atracţiei fizice faţă de aceasta. În general, când o relaţie merge prost, acest lucru se reflectă şi în viaţa intimă.

Loading...

Citește și

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • Când devin femeile frustrate din punct de vedere sexual

  Foarte multe femei devin frustrate din punct de vedere sexual în momentul în care simt că partenerii de viaţă nu le mai oferă ceea ce au nevoie pentru a se simţi satisfăcute. Poate că tânjesc după un preludiu mai intens şi mai lung sau au nevoie ca partidele de sex să dureze mai mult sau le place să fie stimulate într-un anume fel.

 • Aspectul ţineţi cont când vă mutaţi împreună

  Aveţi o relaţie cât se poate de serioasă şi şimţiţi că a venit momentul să locuiţi împreună. Nimic anormal până acum, însă trebuie să lăsăm puţin romantismul la o parte şi să ne îndreptăm atenţia către o problemă pragmatică foarte frecventă atunci când doi oameni se mută împreună: banii. Acum sunteţi în situaţia în care veţi împărţii cheltuielile şi va trebui să vă pregătiţi şi pentru perioadele în care veţi fi mai strâmtoraţi, astfel veţi ajunge să vă certaţi aşa cum nu aţi făcut-o niciodată.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1