Indicii care scot în evidenţă faptul că un bărbat este bun la pat

grup.jpg

Indicii demonstrează bărbat este bun la pat
Abilităţile lui fizice din timpul dansului îţi oferă un indiciu despre cât de bun este la pat
foto: 123RF

Cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat este bun la pat înainte de a ajunge cu el în dormitor? Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să fii atentă la câteva indicii. Aceste aspecte îţi vor da de înţeles cât de pasional şi creativ este viitorul tău partener.

Dansează foarte bine

Abilităţile lui fizice din timpul dansului îţi oferă un indiciu despre cât de bun este la pat. Fii atentă la varietatea mişcărilor, la ritmul pe care îl are şi la capacitatea de a se lăsa dus de val pe notele muzicale.

Este deschis la experienţe noi

Dacă tot ce i-ai propus să faceţi la primele întâlniri l-a încântat, este evident că este dispus să facă orice în dormitor. Acest bărbat nu se va lăsa până nu te satisface.

Sărută pasional

Dacă partenerul tău te sărută cum îți place și în plus îți provoacă fluturi în stomac și îți trezește dorințe ascunse, este clar că vă veți potrivi în dormitor și că te vei bucura de plăcere alături de el.

Tehnica prin care te sărută spune foarte multe despre el ca persoană și despre modul în care se descurcă în dormitor. Dacă te sărută pasional și-ți mai trece și o mână prin păr în acest timp, merită să încerci.

Îţi face complimente

Un bărbat care ştie să te facă să te simţi bine prin cuvinte ştie să o facă şi în dormitor. Ceea ce îţi spune nu va face altceva decât să îţi crească şi mai mult încrederea în tine.

Este atent la nevoile tale

Bărbatul care te ascultă şi te înţelege va şti cum să se comporte atât în timpul preludiului, cât şi în timpul actului sexual.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cum ne dam seama avem problema ordin sexual

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

 • relatie prietenie fostul iubit

  De foarte multe ori se întâmplă ca doi prieteni foarte buni să se îndrăgostească şi să devină un cuplu. În acelaşi timp, sunt toate şansele ca doi foşti iubiţi să rămână în relaţii foarte bune după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă ai fost pusă şi tu în această situaţie, înseamnă că îţi este cunoscut sentimentul iniţial de confuzie, care ia naştere în primele momente ale relaţiei, indiferent de tipul ei.

 • motiv erectie dimineata

  Cele mai multe femei cred că bărbaţii sunt atât de obsedaţi de sex, încât nici când dorm nu îşi pot controla dorinţa şi, din acest motiv, se trezesc cu o erecţie. Nimic mai fals. Această reacţie a organismului masculin face parte din ciclu normal de somn. O explicaţie pentru erecţia de dimineaţă este faptul că în timpul fazei REM a somnului(este faza somnului în care se produc cele mai numeroase şi cele mai intense vise), anumiţi neurotransmiţători sunt opriţi în corp.

 • au nevoie barbaţii timpul unei partide de sex

  Orice bărbat îndrăgostit lulea de iubita sa cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie şi de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine.