Independenţa financiară, un aspect foarte important în relaţie. Banii pot fi o sursă de neînţelegeri

surs.jpg

Independenţa financiară, un aspect foarte important în relaţie
Problemele legate de bani reprezintă unul dintre motivele care duc la despărțire
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Banii pot fi o sursă de neînţelegeri la un moment dat, în orice relaţie, în funcţie de cum sunt gestionaţi între parteneri. Unii suntem mai cheltuitori, iar alții mai înțelepți financiar. Iar cele două categorii, dacă nu discută un sistem comun, un compromis mulțumitor pentru ambele părți, atunci vor apărea conflictele, care în timp vor duce la despărţire.

Problemele legate de bani reprezintă unul dintre motivele care duc la despărțire

Relaţie voastră este cât se poate de serioasă şi şimţiţi că a venit momentul să locuiţi împreună. Nimic anormal până acum, însă trebuie să lăsăm puţin romantismul la o parte şi să ne îndreptăm atenţia către o problemă pragmatică foarte frecventă atunci când doi oameni se mută împreună: banii. Acum sunteţi în situaţia în care veţi împărţii cheltuielile şi va trebui să vă pregătiţi şi pentru perioadele în care veţi fi mai strâmtoraţi, astfel veţi ajunge să vă certaţi aşa cum nu aţi făcut-o niciodată.

Independenţa financiară este un aspect foarte important în relaţie, chiar dacă împărţiţi totul. Faceţi o listă cu cheltuielile lunare obligatorii şi stabiliţi un mod echitabil de a le împărţi între voi. Dacă unul câştigă mai puţin decât celălalt, există alte moduri prin care poate compensa, de exemplu, prin rezolvarea treburilor prin casă.

Sfatul cel mai bun pentru cei care vor să locuiască împreună cu persoana iubită este, să nu facă acest pas dacă sunt puşi în situaţia de a fi întreţinuţi. Astfel, evitaţi certurile inutile care inevitabil pot duce la destrămarea relaţiei.

 

Loading...

Citește și

  • Întreţine romantismul în relaţia ta de cuplu

    Dragostea și romantismul sunt mai mult decât daruri. Sunt acele nevoi fantastice care fac o relaţie de cuplu să supravieţuiască în timp. Cele mai multe cupluri au probleme în a găsi idei romantice pe care să le împărtășească partenerului, iar după ce relația a evoluat, va trebui găsit timp și creativitate pentru a renaște romantismul.

  • Au dreptul persoanele apropiate să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu

    Când doi oameni decid să formeze un cuplu, fiecare vine cu „bagajul” său. Familia, prietenii și colegii formează o galaxie în jurul căruia cuplul orbitează, supus diferitelor centre de gravitație. În articolul de mai jos, află în ce mod pot influenţa persoanele apropiate relaţia cu noul partener. Au dreptul să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu?

  • Lenjeria intimă este un obiect de îmbrăcăminte curios: este practică, dar, totodată, este un simbol al sexualităţii şi al flirtului. De la Adam şi Eva care şi-au ascuns nuditatea sub frunze de smochin, până la extravagantele piese vestimentare de la Victoriaʼs Secret, încrustate cu diamante, lenjeria intimă are o istorie fascinantă.

  • Sunt femei care nu ştiu ce anume le place în timpul sexului

    Cu siguranţă, femeile își vor dori sex mai des dacă știu că ceea ce va urma le va plăcea. Așadar, ai parte de sex care să te facă să ți-l dorești? Ca să răspunzi la întrebare corect, trebuie întâi să știi ce îți place. Multe reprezentante ale sexului frumos nu se gândesc prea mult la ce fel de preludiu le place sau care sunt pozițiile care le produc mai multă plăcere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1