Încrederea în tine şi curajul, aspecte ale vieţii intime de care trebuie să ţii cont

vbn.jpg

Încrederea în tine şi curajul aspecte ale vieţii intime de care trebuie să ţii cont
Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbina
foto: 123RF

Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nici nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

De asemenea, nu te gândi la cum va fi prestaţia ta, nu te întreba dacă greşeşti sau, în cel mai rău caz, dacă eşti mai bună decât fostele. Odată ce ai scăpat de aceste frici, poţi să te bucuri întru totul de actul sexual. Fii activă şi implică-te total! Vorbeşte cu el, spune-i ce-ţi place, dă-i indicaţii, dacă este nevoie.

Orice ar fi, nu mima nimic! Şi aici vorbim atât de orgasm, cât şi de plăcerea de pe parcursul întregului act sexual. Pe lângă faptul că şi-ar putea da seama şi s-ar putea simţi prost, cel mai grav este faptul că tu rămâi nesatisfăcută şi acumulezi frustrări dacă se întâmplă prea des să nu ai orgasm. Dacă ceva nu îţi place, spune-i, iar el o să aprecieze acest lucru şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să fii şi tu fericită.

Ca şi în celelalte momente ale relaţiei, comunicarea este foarte importantă şi atunci când faceţi dragoste. Discutaţi, lăudaţi-vă unul pe celalalt, zâmbiţi şi simţiţi-vă bine! Bărbaţii nu sunt foarte diferiţi de femei în ceea ce priveşte laudele. Increderea lor sexuală se bazează şi pe ceea ce le spun femeile şi pe felul în care ele se simt.

Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbina.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

    Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.

  • infectii vaginale tratamente naturiste

    Pe măsură ce înaintezi în vârstă, şi zonele tale intime fac acest lucru. De aceea, este foarte important să aplici aceste trucuri pentru revitalizarea vaginului.

  • Datorită faptului că sexul este unul dintre cele mai importante lucruri în cuplu, este bine de ştiut ce fel să reuşim să ne bucurăm din plin de acele momente.

  • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

    O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1