Impuneţi standarde în căutarea bărbatului potrivit. Un tip nepotrivit te poate ţine pe loc

imsh.jpg

Impuneţi standarde în căutarea bărbatului potrivit
Este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru a avea o relaţie frumoasă şi sănătoasă, amândoi trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să aveţi interese comune. Bărbatul potrivit te poate ajuta să evoluezi şi să devii un om împlinit din toate punctele de vedere. Un tip nepotrivit, care nu are nicio ambiţie în viaţă, te poate ţine pe loc. De aceea, în loc să-ţi pierzi vremea cu un astfel de individ, mai bine ţi-ai seta standarde mai înalte.

Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit. Standardele te ajută să te ghidezi cumva, să ai o oarecare siguranţă că nu alegi greşit. Persoanele care nu se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate nepotrivit, iar persoanele care ştiu ce vor de la viaţă, care se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate bine. Acest lucru sugerează că, având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți, mai degrabă decât să priviți în direcția opusă și să lăsați lucrurile să curgă de la sine.

Într-o relație suficient de bună, sănătoasă, oamenii au așteptări față de modul în care sunt tratați. Ei se așteaptă să fie tratați cu bunătate, iubire, afecțiune și respect. Nu tolerează abuzul emoțional sau fizic. Se așteaptă ca partenerul lor să fie loial. Acest lucru nu înseamnă că se așteaptă ca în relația lor să nu existe conflicte. Chiar și cuplurile fericite le au. Conflictul este sănătos  până la un punct, deoarece duce la o mai bună înțelegere.

Chiar și atunci când vi se pare că totul este în regulă, nu lăsați totuși ca micile nemulțumiri să treacă nerostite, pentru că ele se pot aduna și pot ajunge să vă ucidă relația.Comunicarea nu se face doar pentru a fi împărtășite sentimentele negative, ci și pentru a celebra momentele în care partenerul a făcut ceva ce merită apreciat.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5