Importanţa comunicării în viaţa sexuală

comunicare.jpg

importanta comunicarii in viata sexuala
sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual
foto:123RF

Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

Lipsa comunicării şi iniţierii unei partide de sex sunt cele mai mari greşeli pe care le putem face în intimitate. Ar fi interesant să aflăm câte partide de sex s-au irosit pentru că unul dintre parteneri n-a avut curajul să arate că vrea să facă dragoste, iar celălalt n-a îndrăznit pentru că s-a simţit nedorit sau pentru că, pur şi simplu, s-a săturat să fie mereu el cel care iniţiază sexul.

Pe lângă faptul că relaţia va avea de suferit, din cauza dezechilibrului dorinţei, nici noi nu ne vom simţi prea bine pentru că nu ne exprimăm deschis şi uşor poftele sexuale.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • semne iubitul isi pierde interesul

  Atunci când există sentimente de iubire între o femeie şi un bărbat şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, vor putea trece peste orice obstacol oricât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.

 • sex la prima intalnire barbati parere

  Cei mai mulţi bărbaţi îmbrăţişează deschis această idee şi nu vei fi desconsiderată, dacă eşti femeia pe care ei o caută. Ceea ce contează, din punctul lor de vedere, este genul de femeie care ajunge în patul lor. O tipă care are un spirit libertin şi nu este prea afectată de ceea ce spun cei din jurul ei sau bărbatul de lângă ea va fi întotdeauna preferată în locul unei femei care nu este sigură pe ea şi pe calităţile ei.

 • motive pentru care barbatii ejaculeaza in somn

  Ejacularea în somn sau poluţiile nocturne îi stresează de cele mai multe ori pe bărbaţi. De regulă, acestea apar la pubertate, iar tinerii se trezesc din somn deseori cu „pete de lichid” provenite de la organele lor genitale, pe cearşaf.

 • Ce trebuie sa stii inainte de a face sex oral

  O partidă de sex oral oferită la momentul potrivit partenerului de viață îl va face să fie bine dispus toată ziua. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Că sunt câteva detalii de care trebuie să ții cont și care să îl facă pe cel iubit să ajungă pe culmile plăcerii.