Idei preconcepute despre sexul anal. Ce trebuie să aveţi în vedere

anal.jpg

Idei preconcepute despre sexul anal
Dacă este însoţit de dorinţă, comunicare, dezinvoltură, de lubrifiere şi încredere între parteneri, sexul anal poate fi nedureros, ba chiar extrem de plăcut
foto: 123RF

Sexul anal, un obstacol greu de trecut într-o relaţie, subiect tabu pe care deseori partenerii se tem să-l deschidă, de frică să nu fie judecaţi greşit. Pe de altă parte, sunt persoane care îl consideră dezagreabil şi împotriva tuturor legilor firii.

În articolul de mai jos, aflaţi ce cred unii despre această practică atât de controversată. Ce trebuie, de fapt, să aveţi în vedere despre sexul anal.

Sexul anal este murdar

Sexul anal nu este mai murdar decât sexul normal. Înainte de fiecare moment intim este recomandat să faci un duş. În cazul sexului anal, trebuie să acorzi atenţie specială zonei din jurul anusului. Măsurile speciale, cum ar fi clisma, nu sunt necesare. Se recomandă folosirea unui prezervativ pentru penetrarea anală şi schimbarea acestuia dacă se trece apoi la penetrarea vaginală..

Sexul anal este întotdeauna dureros

Dacă este însoţit de dorinţă, comunicare, dezinvoltură, de lubrifiere şi încredere între parteneri, sexul anal poate fi nedureros, ba chiar extrem de plăcut. Dacă simţi durere, organismul încearcă să îţi spună că faci ceva greşit.

Anusul nu este creat pentru jocuri sexuale

Ei bine, fiecare dintre noi e liber să hotarască destinaţia propriului anus şi nu ar trebui să îi judecăm pe cei care găsesc că e ceva plăcut să facă sex anal. Rectul şi anusul au un număr foarte mare de terminaţii nervoase foarte sensibile, iar stimularea lor prin frecare poate fi plăcută atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

 

Loading...

Citește și

 • femei atrase sexual de bărbaţii mai in varsta

  Femeile care se apropie de 40 de ani, sunt mai capabile de a avea orgasme multiple comparativ cu tinerele. Ele sunt, de asemenea, mai emancipate în raport cu corpurile lor și manifestă mai puține inhibiții în fața unor experiențe noi, așa cum sunt jucăriile sexuale, pozițiile noi sau rolurile sexuale.

 • Strategii ca să salvezi o relaţie de lungă durată

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • Cea mai simplă şi eficientă tehnică ejaculare precoce

  Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt vulnerabili. Nu este plăcut pentru niciunul dintre ei să termine actul intim foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

 • Dimensiunea contează

  Dorinţa multor bărbaţi este să aibă un penis mare, iar cu cât îl au mai mare, ei cred că vor satisface sexual orice femeie. Totuşi, trebuie să recunoaştem că indiferent de situaţie, a avea un penis mare, atât în privinţa lungimii, cât şi a circumferinţei, are unele avantaje.