Idei de preludiu care încing imediat atmosfera în pat

pre.jpg

Idei de preludiu încing imediat atmosfera pat
Dacă v-aţi plictisit să faceţi mereu acelaşi lucru în pat şi vreţi să încercaţi ceva nou, jocul erotic este soluția ideală
foto: 123RF

Partidele de sex trebuie să fie incitante, amuzante şi în niciun caz monotone. Dacă rutina îşi face prezenţa în dormitor, ai nevoie de idei noi pe care să le puneţi în practică. Iată, în articolul de mai jos, câteva care te pot inspira!

Masajul erotic incită simţurile

Poate fi un preludiu perfect pentru orice cuplu care vrea să scurteze drumul spre orgasm. El nu are doar rolul de a relaxa organismul, ci poate reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. De cele mai multe ori sunt necesare doar câteva minute de masaj pentru a vă detensiona și a vă concentra pe senzațiile corpului. Răsfățați-vă de fiecare dată înainte de o partidă de sex cu un masaj, pentru a vă bucura de cele mai intense trăiri.

Jocul erotic poate fi o soluţie

Secretul unei partide de sex reuşite este preludiul. Dacă v-aţi plictisit să faceţi mereu acelaşi lucru şi vreţi să încercaţi ceva nou, jocul erotic este soluția ideală. Încercaţi să puneţi în practică scenariile care vă trec prin cap în acel moment fără să vă complicaţi prea mult.

Face-ți duș împreună

Într-adevăr, cabina de duş poate fi locul ideal pentru a începe o partidă de sex de vis. Să te laşi spălat de partenerul de viaţă este un gest foarte intim, dar şi foarte excitant. Aşa că profitaţi de acest moment, deoarece poate fi extrem de senzual pentru ambii parteneri. Aceasta e, cu siguranţă, preludiul perfect pentru orice cuplu.

Sexul oral

Reprezentanţii sexului puternic trebuie să aibă în vedere faptul că, sexul oral poate fi preludiul ideal pe care cele mai multe femei îl preferă înainte de partida de amor. Se excită doar la gândul că în timp ce partenerul îi sărută sănii și coapsele, este dornic să o stimuleze și oral. Cu siguranţă acest lucru îi place foarte mult, iar șansele ca să ajungă la orgasm chiar în timpul preludiului sunt foarte mari.

 

loading...
Loading...

Citește și