Iată de ce este nevoie pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios

respect.jpg

Iată de ce este nevoie pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios
Pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuire
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru unele femei, dorinţa de a fi respectate de către partener se pare că nu ocupă primul loc în etapa de îndrăgostire. Ceea ce contează pentru ele în determinarea de a fi cu cineva este acea cantitate de atenţie investită în preambulul relaţiei, iar unele relaţii se iniţiază pe mult mai puţin decât ceea ce ar însemna respectul. Însă, pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuire.

Într-o relație de cuplu respectul nu este o opțiune, ci o necesitate

În baza respectului se poate construi încrederea, iar încrederea creează spațiul de siguranță de care partenerii au nevoie pentru a se putea manifesta și evolua împreună. Atunci când sunt îndrăgostite şi iubesc, ultimul lucru la care se gândesc femeile este să comunice nevoile pe care le au și mai ales să impună respect. Reprezentantele sexului frumos cred că bărbatul va înțelege de la sine ce să facă şi cum să se comporte.

Doar că lucrurile nu funcționează așa pentru toți reprezentanţii sexului puternic. Cu cât femeile sunt mai permisive, cu atât bărbații vor folosi asta în avantajul lor. Și în acel moment vor pierde și respectul față de femeie și dorința de a o cuceri. O femeie fără limite, care nu se respectă, fără verticalitate va fi întotdeauna o victimă sigură pentru abuzurile din partea bărbaților.

Femeile trebuie să impună respect încă de la începutul relaţiei

Învață să îți recunoști valoarea, principiile și limitele în fața bărbaților, încă de la începutul relației. Nu permite acțiuni, gesturi, vorbe sau atitudini cu care nu te simți confortabil în ideea că el se va prinde singur de toate astea. Nu renunța la viața ta, prietenii, pasiunile tale doar pentru că a apărut în viața ta bărbatul care îți place. Unui bărbat trebuie să îi faci loc în viața ta, nu să renunți cu totul la ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Infecţiile cu transmitere sexuală pot fi prevenite

    Sunt situaţii când viaţa intimă vine la pachet cu anumite boli cu transmitere sexuală. Aceste infecţii pot apărea chiar şi în cazul cuplurilor stabile, creând probleme dacă nu sunt depistate şi tratate corespunzător şi la timp

  • Nu te complace într-o relaţie care nu te face fericită

    Nu te complace niciodată într-o relaţie care nu te face fericită. Cu cât vei căuta să amâni momentul deciziei, cu atât îţi va fi mai greu să accepţi schimbarea. Decizia pe care va trebui să o iei în în privinţa viitorului relaţiei, este întâi şi întâi o promisiune faţă de propria persoană. O promisiune faţă de sinele tău că vei renunţa la compromisuri care nu duc nicăieri.

  • Când îţi place un bărbat, nu trebuie să devii prea insistentă

    Femeile pot şi chiar trebuie să ia iniţiativa atunci când se îndrăgostesc de un bărbat, dar de multe ori ele merg prea departe şi exagerează. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă. În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei.

  • Nu ştii cum să-l uiţi pe bărbatul de care tocmai te-ai despărţit, însă nici nu renunţi la ideea că veţi fi cândva împreună? Toate aceste gânduri nu fac decât să alimenteze nişte iluzii deşarte.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5