Iată cum se pune corect prezervativul. Nu este nimic ruşinos în a nu şti

prez.jpg

cum se pune corect prezervativul
Corect este să îi prinzi uşor vârful în timp ce îl rulezi în jos, până la baza penisului
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul, dar nici unul dintre ei nu vorbeşte despre acest lucru din jenă. Iar această atitudine le poate pune sănătatea în pericol. Până la urmă, nu e mai bine să rişti să te simţi ridicol şi să întrebi cum e corect, decât să nu întrebi şi să te alegi cu cine ştie ce boală cu transmitere sexuală?

Este adevărat că în momentul în care se pune prezervativul, atmosfera este cât se poate de încinsă, ceea ce înseamnă că nu mai suntem la fel de atenţi la detalii. Poate că nu pui prezervativul până la baza penisului. Poate că uiţi să ţii de micul compartiment din vârful acestuia, destinat strângerii penisului. Unii bărbaţi fac inclusiv greşeala de a întoarce pe dos prezervativul.

Corect este să îi prinzi uşor vârful în timp ce îl rulezi în jos, până la baza penisului. Nu este nimic ruşinos în a nu şti. Este important să aveţi prezervative de rezervă şi niciodată să nu încercaţi să puneţi la loc unul compromis în vreun fel.

Loading...

Citește și

 • nu mai au chef bărbaţii facă sex partenerele lor

  Reprezentanţii sexului puternic pot trece prin momente care le cauzează o scădere a libidoului, iar acest lucru să le afecteze în mod negativ viaţa de cuplu. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt motivele pentru care bărbaţii nu mai au chef să facă sex cu parteberele lor.

 • Compromisul de neacceptat într-o relaţie

  Dacă ai avut ghinionul să întâlneşti şi să intri într-o relaţie cu un bărbat violent, probabil acest lucru s-a întâmplat deoarece această trăsătură a personalităţii sale nu s-a lăsat descoperită de la început.

 • întâmplă dacă apare plictiseala cuplu

  De cele mai multe ori, când petreci foarte mult timp alături de partenerul de viaţă, există riscul să apară plictiseala. Într-o relație de cuplu de lungă durată, este posibil să știi deja ce își dorește cel de lângă tine, ce are nevoie, ce îi displace.

 • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

  Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1