Iată cum poţi să previi despărţirea de persoana pe care o iubeşti

previ.jpg

cum poţi previ despărţirea persoana iubeşti
O bună comunicare ne poate salva de toată suferinţa despărţirii
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Despărţirile sunt grele pentru toată lumea. Sunt puţini oameni care pot spune că nu au avut parte de prea multe separări şi şi-au gasit iubirea vieţii lor încă din perioada liceului. În articolul de mai jos, află cum poţi să previ despărţirea de persoana pe care o iubeşti.

O bună comunicare ne poate salva de toată suferinţa despărţirii. Sinceritatea faţă de noi înșine este cea mai importantă în această situaţie. Apoi, vine sinceritatea faţă de partener. Uneori, pur şi simplu, cei doi nu sunt pe aceeaşi frecvenţă şi atunci relaţia nu este funcţională.

Respectul, încrederea și aprecierea sunt esenţiale pentru a face o relaţie să funcţioneze. Înţelegerea şi bunătatea sunt ingrediente care vă apropie, dar în momentul în care apare ceva ce vă deranjează, e bine să aveţi o discuţie amiabilă în care să găsiţi o soluţie la ceea ce s-a întâmplat.

Loading...
 
 

Citește și

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.

 • Lipsa de sprijin a partenerului poate afecta calitatea vieţii de cuplu

  De foarte multe ori, viața o poate pune pe femeie în fața unor provocări și dificultăți pe care nu le-ar fi putut anticipa niciodată. De aceea, în cele mai grele momente este vital pentru aceasta sprijinul partenerului de viaţă. Dacă în această situaţie, ea nu poate conta pe bărbatul de lângă ea, poate ar trebui să se gândească mai bine la relaţia lor.

 • sexul joacă folosiţi prezervativul în orice situaţie

  Noul tău partener este atât de sexy, se comportă minunat cu tine, iar momentul intim este atât de încins încât parcă nici nu mai vrei să-i spui să-şi pună un prezervativ. Nu face greşeala asta, prezervativele vă protejează de sarcini nedorite, dar şi de cele mai multe boli cu transmitere sexuală.

 • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

  Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.