Iată cum îţi poţi da seama dacă ţi-ar plăcea sau nu să încerci sexul anal

anal.jpg

um îţi poţi da seama dacă ţi-ar plăcea sau nu să încerci sexul anal
Nu ai de unde să ştii de la început dacă îţi va plăcea sexul anal până nu încerci
foto: 123RF

Nu ai de unde să ştii de la început dacă îţi va plăcea sexul anal, tot aşa cum nu poţi spune dacă îţi va plăcea sexul oral până nu încerci. Unii sunt amatori de provocări, de orice natură ar fi ele, în timp ce alţii preferă să fie puţin mai conservatori, mai puţin dispuşi să facă compromisuri sau să renunţe la ideile lor.

Dacă vrei să faci sex anal cu iubitul tău, este mult mai bine ca înainte să îţi cunoşti foarte bine propriul corp, să ai cunoştinţe solide despre a face sex şi ce îţi place cel mai mult şi să îţi cunoşti destul de bine partenerul, cu tot cu trecutul lui sexual. Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală, când cei doi parteneri au învăţat cum se obţine relaxarea, plăcerea şi orgasmul şi consideră că între ei nu mai există bariere de gândire, iar sexul vaginal şi oral nu mai sunt două necunoscute în cuplul lor.

Cele mai multe cupluri consideră că sexul anal îi ajută să ajungă mai repede la orgasm, cu sau fără stimularea organelor genitale. Pentru femei, plăcerea în urma stimulării anale se datorează terminaţiilor nervoase comune ce se află între peretele rectal şi vagin, dar şi stimulării indirecte a punctului G.

De ce le place bărbaţilor atât de mult sexul anal?

Acest tip de sex este mai putin accesibil pentru ei şi nu la fel de popular printre heterosexuali ca şi sexul vaginal. În plus, rectul este mai îngust decât vaginul, ceea ce provoacă bărbaţilor o plăcere mai mare. Pentru un bărbat, plăcerea penetrării anale înseamnă nu doar stimularea intensă a glandului ci şi sentimentul posesiunii depline.
 

Loading...

Citește și