Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de sex de calitate

incercati.jpg

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de sex de calitate
Dacă îţi doreşti mai multă intimitate cu partenerul în timpul actului sexual, ar trebui să îţi păstrezi atenţia pentru tine
foto: 123RF

În momentul în care partenerii de viaţă ajung în pat sunt mai degrabă concentraţi la celălalt: ce îşi doreşte, ce face, ce îi place, cum arăta. Dacă îţi doreşti mai multă intimitate cu partenerul în timpul actului sexual, ar trebui să îţi păstrezi atenţia pentru tine.

În centrul atenţiei trebuie să rămâi tu şi tot ceea ce se întâmpla cu tine. Pentru că doar dacă simţi ce se întâmplă cu tine în timpul sexului, îţi poţi arăta adevărata personalitate, ceea ce este o condiţie esenţială pentru intimitate. Ceea ce trebuie să te întrebi este ce simţi în corpul tău în acele momente: cum te simţi când îţi atinge sânii, dacă simţi plăcere sau dezinteres, afecţiune sau ruşine. Rămâi concentrată la senzaţiile pe care le simţi prin corpul tău chiar dacă nu eşti singură, sau dacă apar între timp şi alte gânduri sau dorinţe.

Câtă vreme faci acest lucru, vei avea cu siguranţă o trăire mai profundă. Există posibilitatea ca şi iubitul să fie influenţat de trăirea ta, şi să aibă de asemenea parte de sex de calitate.
 

Loading...

Citește și

 • unul devidente semne nu te mai iubeşte

  La începutul relaţiei, el părea tot ce ţi-ai dorit în materie de sex. Ar fi fost în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a te face fericită, să te sărute şi să te mângâie până în zori. Acum, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa.

 • Masturbarea între tabu şi beneficii

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • Lipsa încrederii partener efectele relaţie

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • sex cuplu, durata medie a unei partide de sex

  Cercetătorii din întreaga lume studiază de câţiva ani buni care sunt ingredientele care fac ca partida de sex să fie mai incitantă şi mai plăcută. În medie, o partidă de sex satisfăcătoare pentru ambii parteneri durează 5,4 minute. Însă asta presupune doar contactul fizic dintre prima penetrare şi până la ejaculare.