Iată ce nu trebuie să facă niciodată o femeie implicată într-o relaţie

accepte.jpg

ce nu trebuie să facă niciodată femeie implicată relaţie
Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În momentul în care un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

Dacă îți spune că ar trebui să schimbi ceva la tine doar pentru că aşa vrea el, poate ar fi cazul să te gândești de două ori înainte de a continua relația. E esențial să medidezi la asta imediat ce simți că lucrurile scapă de sub control, astfel  nu faci decât să îngreunezi situaţia şi mai mult.

Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi  la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău. Un bărbat care te iubește cu adevărat te acceptă aşa cum eşti, are grijă să te susțină, să se implice alături de tine și să se bucure pentru fiecare reușită a ta! Dacă nu se întâmplă așa, ar trebui să te gândești încă o dată de ce mai ești într-o relație cu un astfel de om și unde crezi că veți ajunge. Nu există nimic care să-l scuze atunci când vrea să te schimbe şi să te tragă înapoi!

 

Loading...

Citește și

  • Tot ce trebuie sa stii despre orgasmul simultan

    Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

  • Ce trebuie să ştiţi despre durata unei partide de sex

    Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

  • alarmante semne care îţi dă înţeles nu mai iubeşte

    In general, cuplurile care se iubesc preferă să petreacă aproape tot timpul în dormitor. Bărbaţii atraşi sexual de iubitele lor ar fi în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a le face fericite. Dacă dintr-odată, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa, înseamnă că ceva nu mai funcţionează în relaţie.