Iată ce îi determină pe unii bărbaţi să se retragă dintr-o relaţie

da.jpg

Iată ce îi determină pe unii bărbaţi să se retragă dintr-o relaţie
Aşa cum se ştie, într-o relaţie, mulţi bărbaţi se retrag atunci când încep discuţiile despre proiectele de viitor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă am acorda mai multă atenţie diferenţelor existente între modul în care înţeleg femeile relaţia şi felul în care o văd bărbaţii, multe dintre problemele care apar pe parcurs ar putea fi evitate sau rezolvate înainte de a fi prea târziu.

Aşa cum se ştie, într-o relaţie, mulţi bărbaţi se retrag atunci când încep discuţiile despre proiectele de viitor. Explicaţia ar fi că există un decalaj de maturitate între bărbaţi şi femei. De exempu, un tânăr de 30 de ani nu este încă gata să se gândească la întemeierea unei familii, deşi o femeie de aceeaşi vârstă are deja planuri în această privinţă, poate tocmai pentru faptul că o bună parte dintre domni nu se simt capabili să îşi asume responsabilitatea unei familii.

Pentru a-i asigura partenerului un confort emoţional, o femeie trebuie să înceapă prin a-l asculta mai mult şi a fi mai atentă la nevoile acestuia, lucru ce poate fi destul de dificil, pentru că mulţi domni au o problemă în a-şi recunoaşte trăirile.

Cea mai bună soluţie este să încercaţi să-i aflaţi opiniile punându-i întrebările potrivite fără să fiţi agresivă şi mai ales să aveţi răbdare, asta pentru că un bărbat care simte că este înţeles îşi va pune pe tavă sentimentele. Orice bărbat are nevoie să fie complimentat, să audă mereu că este nemaipomenit şi extraordinar, şi, mai ales, trebuie să ştie că partenera are nevoie de el.


 

 

 

Loading...

Citește și

 • Semnul înţeles că nu vrea o relaţie serioasă cu tine oricât de mult ai încerca

  Cineva care se află într-o relație va dori ca iubita lui să își petreacă timp și cu apropiaţii lui. Dacă nu i-ai cunoscut încă prietenii cu siguranță există un motiv. El nu te va prezenta amicilor săi dacă nu vrea să fie cu tine pe viitor.

 • Încrederea sinceritatea esențiale tip de relație cuplu

  Sinceritatea și încrederea sunt extrem de importante în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu. Din păcate, tot mai multe cupluri se pierd în capcana minciunii și a neîncrederii. Atunci când simţi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine. Desigur, orice femeie trebuie să aibă micile ei secrete, dar cu condiţia ca o eventuală dezvăluire a acestora să nu afecteze longevitatea şi calitatea relaţiei.

 • De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex motivul principal

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt prea ocupate şi prea obosite pentru a mai face dragoste. Femeile, în ziua de azi, întâmpină probleme în încercarea de a face faţă tuturor cerinţelor profesionale şi din viaţa personală. Acest mod de a jongla permanent cu zeci de activităţi, fie că este vorba despre serviciu, despre îngrijit copiii, fie despre activităţi casnice, le lasă prea puţină energie pentru a mai simţit nevoia să mai facă şi sex.

 • Odihna insuficientă este o problemă serioasă afecta viaţa sexuală

  Testosteronul este un component important în creşterea apetitului sexual atât la femei cât şi la bărbaţi. Somnul creşte nivelul acestuia din corp, în timp ce lipsa sa duce la reducerea libidoului şi la disfuncţii sexuale. De aceea, persoanele care nu dorm suficient au o dorinţă sexuală scăzută şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.