Iată câteva beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii sexuale

da.jpg

beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii sexuale
Cantităţile moderate de vin roşu ajută la creşterea dorinţei sexuale, dar şi a circulaţiei sângelui către zonele erogene
foto: 123RF

Numeroase studii au arătat că dintre toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, vinul roşu este singurul care aduce mari schimbări în privinţa experienţei tale sexuale.

Vinul roşu este considerată una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex. Dacă aveţi o întâlnire romantică şi vreţi să savuraţi o băutură care să vă stimuleze sexual, vinul roşu este alegerea perfectă. Pe lângă faptul că te dezbracă de inhibiţii, îţi pune şi sângele în mişcare, iar asta înseamnă că şi zona genitală va fi bine stimulată din acest punct de vedere. De asemenea, în cazul femeilor, consumul de vin roşu ajută la creşterea circulaţiei sângelui către zonele erogene şi creşte nivelul de lubrifiere.

Iată câteva beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii sexuale

Îmbunătăţeşte viaţa sexuală

Cantităţile moderate de vin roşu ajută la creşterea dorinţei sexuale, dar şi a circulaţiei sângelui către zonele erogene.

Ajută erecţia

Vinul conţine substanţe care în mod natural cresc circulaţia sângelui către diferite părţi alte corpului, inclusiv către organele genitale, provocând erecţie bărbaţilor.

Îmbunătăţeşte nivelul de testosteron

Una dintre componentele care se regăsesc în vin este quercetina, care ajută în mod natural la creşterea nivelului de testosteron din sânge.

Ajută la relaxare şi dezinhibare

Polifenolul care se regăseşte în compoziţia vinului, combinat cu o cantitate mică de alcool (niciodată mai mare de 20%), acţionează asupra sistemului nervos, permiţând astfel relaxarea şi dezinhibarea, având efecte pozitive asupra orgasmului la femei.

Loading...

Citește și

  • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

    Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.

  • Secretul sexual al femeilor orgasm

    Secretul sexual al femeilor are doar câțiva centimetri care stimulaţi le poate duce pe doamne în al nouălea cer. Evident, vorbim despre clitoris.

  • Spaţiul personal în cuplu este o necesitate, o nevoie esenţială

    Spaţiul personal într-o relaţie de cuplu este o necesitate pentru ambii parteneri. Este una din nevoile omului şi este ideal ca fiecare să funcţioneze şi în alte zone ale vieţii: să meargă la serviciu, să construiească relaţii de colegialitate, să petreacă timp cu sine, desfăşurând activităţi care îi fac plăcere.

  • Știm cât poate fi de dificil să întâlnești bărbați alături de care să te simți confortabilă și care să-ți ofere siguranța unei relații serioase. Dacă ești deja într-o relație și ai un mic dubiu cu privire la iubitul tău, deschide bine ochii. După ce fluturii din stomac dispar, s-ar putea să te trezești că nu ai stat o lungă perioadă de timp lângă un străin.