Iată care sunt infecţiile care pot duce la apariția durerii în timpul sexului

provoavca.jpg

Infecţiile care pot duce la apariția durerii în timpul sexului
De cele mai multe ori durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii apărute fie în zona vaginală, fie în cea uterină
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ultimul lucru pe care şi-l doresc femeile este să simtă durere în timpul sexului. Din păcate, acestă problemă e din ce în ce mai întâlnită, însă multe dintre reprezentantele sexului nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o posibilă cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

Infecţiile vaginale sau uterine pot determina apariţia durerii

De cele mai multe ori durerile din timpul actului sexual sunt cauzate de diverse infecţii apărute fie în zona vaginală, fie în cea uterină. Dacă durerea se manifestă prin apariţia unor senzaţii de arsură şi de usturime ale vaginului, în timpul penetrării, atunci cauza acesteia poate fi o infecţie la nivelul organului genital. Însă, dacă durerea este şi mai accentuată şi este resimţită ca o înţepătură, în urma penetrării mai profunde, atunci aceasta poate fi determinată de existenţa unei infecţii la nivelul uterului, colului uterin sau trompelor uterine. În fiecare dintre aceste cazuri este absolut necesar să consulţi un medic specialist, care să depisteze ce anume provoacă durerea şi să îţi recomande un tratament corespunzător problemei pe care o ai.

 

Loading...

Citește și

 • Orgasme in timpul somnului

  Chiar dacă reprezentanţii sexului puternic sunt cei mai vizaţi când vine vorba de orgasme în timpul somnului, află că şi femeile pot avea parte de un astfel de privilegiu. Chiar nu ţi s-a întâmplat niciodată să visezi că ai orgasm şi de fapt să ai şi în timp real? Să te trezeşti transpirată, puţin extenuată, cu o respiraţie sacadată şi cu impresia că ai avut un vis extrem de real?

 • Ganduri trec mintea barbatului face sex

  De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

 • Frigiditatea provoaca disconfort ascunde frustrare

  Femeile care suferă de frigiditate refuză să întrețină relații sexuale, de orice tip, și de multe ori refuză orice fel de apropiere fizică intimă. În cazurile în care acceptă totuși contactul sexual, nu resimt nicio plăcere pe parcursul lui și nu reușesc să ajungă la orgasm.

 • Conteaza sau nu marimea penisului

  Multe femei cred că "mai mare" înseamnă şi "mai bun". De fapt, satisfacţia sexuală nu are nicio legătură cu mărimea penisului, iar convingerea că mărimea contează nu va face altceva decât să îţi "impună" un anumit mod de gândire şi, implicit, să vă stânjenească în momentele intime, mai ales pe iubitul tau.