Iată care este una dintre cele mai populare fantezii

privit.jpg

care este una dintre cele mai populare fantezii
Una dintre cele mai populare fantezii sexuale este aceea de a vedea pe altcineva făcând sex şi de a fi văzut şi tu în momentele intime
foto: 123RF

Una dintre cele mai populare fantezii sexuale este aceea de a vedea pe altcineva făcând sex şi de a fi văzut şi tu în momentele intime. Este vorba despre voyeurism şi exhibiţionism. Aceste doua "plăceri" apar sub 3 forme: vizuală, auditivă sau conversaţională.

Industria sexului se bazează pe dorinţele multora de a vedea alte persoane făcând sex. Trebuie să recunoaştem: ne place să privim şi ne place să ştim, indiferent despre ce ar fi vorba. Chiar dacă protagoniştii industriei sexului sunt majoritatea profesionişti, în fanteziile tale, poţi fi chiar mai bună decât ei şi, de ce nu, poţi pune în aplicare anumite ipostaze erotice alături de partenerul tău.

Este normal ca imaginaţia să îţi fie invadată de voyeurism şi exhibiţionism, din moment ce multe emisiuni de televiziune, bloguri şi site-uri abundă de imagini cu persoane îmbrăcate sumar, în ipostaze erotice sau chiar făcând sex.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1