Greşeli pe care unele femei le fac chiar de la începutul relaţiei

gres.jpg

Greşeli pe care unele femei le fac chiar de la începutul relaţiei
Vrem să schimbăm anumite aspecte care nu ne convin la iubit
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Oricât de puternică ar fi o relație de cuplu, anumite comportamente pot stinge iubirea care îi leagă pe cei doi. Modul în care reacționăm față de ceea ce se întâmplă în relație poate provoca schimbări mari între parteneri. Sunt cazuri în care tindem încă de la început să facem anumite erori, pe care nu mai reușim apoi să le corectăm de-a lungul timpului.

Intrăm în relație cu așteptări foarte mari

Atunci când ne îndrăgostim avem tendința să construim imaginar un viitor superb alături de cel iubit. El nici nu bănuiește ce planuri mărețe i-am pregătit și, mai mult decât atât, e posibil să fie departe de povestea ta. Dacă nu vrei să fii dezamăgită, nu-i mai atribui gânduri pe care doar le bănuiești din gesturi, priviri sau cuvinte aruncate.

Vrem să schimbăm anumite aspecte care nu ne convin la iubit

Chiar dacă avem răbdare cu carul și într-un final reușim, șansele ca el să se întoarcă la ce era înainte iar tu să fii dezamăgită sunt maxime. Ori îl iubești așa cum e, ori caută pe altcineva.

Comunicăm doar după regulile noastre

Noi vorbim mult și ne-am dori să vorbească și ei la fel de mult. Ei nu vorbesc, noi credem că nu ne dau atenție, le reproșăm, ei se supără, noi ne speriem și mai tare. E un cerc vicios din care nu scapi dacă nu înțelegi că ei funcționează total diferit la acest capitol.

 

Loading...
 
 

Citește și