Greşeala pe care o poţi face faţă de iubitul tău şi care îţi poate deteriora relaţia

dependenta.jpg

Greşeala poţi face iubitul tău poate deteriora relaţia
Eşti dependentă de iubitul tău, o greşeală care îţi poate distruge povestea de iubire
foto: 123RF

Chiar dacă persoana de lângă tine este tot ce ţi-ai dorit vreodată, este posibil să faci greşeli, fără să îţi dai seama, care îţi pot deteriora relaţia. Află, în articolul de mai jos, greşeala pe care o poţi face faţă de de iubitul tău şi care, în timp, îţi poate zdruncina povestea de iubire.

Eşti dependentă de partenerul tău

Dintre toate greşelile pe care le poţi face, aceasta este una dintre cele mai nocive pentru relaţia ta. Ataşamentul exagerat, nevoia de a-l avea mereu în preajmă, frica că ai să îl pierzi nu fac nimic altceva decât să te transforme într-o iubită obsedată de partenerul ei. Oare există vreun bărbat care să îşi dorească aşa ceva? Cu siguranţă, nu!

Dacă te recunoşti în acest scenariu, încearcă să înţelegi că nu faci altceva decât să-ţi sabotezi relaţia. Ieşi cu prietenele tale, fii mai relaxată, nu îl mai suna tot timpul atunci când nu mai sunteţi împreună, lasă-l să respire şi vei vedea că el va aprecia această schimbare, iar tu te vei simţi mult mai bine.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce nu fac femeile în pat enervează bărbaţi

  În timpul partidelor de amor, unele femei preferă să nu facă absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • femei perioada de fertilitate

  De-a lungul timpului au circulat diverse mituri despre aspectul fizic al unei femei şi capacitatea sa de a aduce pe lume copii: şoldurile largi arată că o femeie este fertilă, sânii mici indică dificultatea de a avea copii şi multe altele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1