Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii în relaţia cu partenera

sa.jpg

Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii în relaţia cu partenera
Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii într-o relaţie este să nu-i ofere partenerei toată atenţia atunci când sunt împreună
foto: 123RF

Bărbaţii sunt la fel de predispuşi la greşeli într-o relaţie de cuplu ca şi femeile. Nu ar fi logic şi corect să spunem că doar consoartele noastre sunt vinovate de faptul că o relaţie nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. O relaţie ca să reziste în timp are nevoie de trei lucruri: iubire, sprijin şi atenţie.

Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii într-o relaţie este să nu-i ofere partenerei toată atenţia atunci când sunt împreună. Uneori, mai ales în relaţiile stabile, reprezentantul sexului puternic este foarte sigur pe afecţiunea soţiei şi atunci nu-i mai face complimente şi nu-i mai acordă destul timp. Chiar şi atunci când sunt la o cină împreună, tentaţia de a verifica mereu telefonul mobil sau de a rezolva unele probleme legate de serviciu este mare.

Femeile au nevoie măcar de câteva minute în care să vadă că ele sunt centrul atenţiei iubitului. Dacă femeia nu se va simţi specială în compania lui, dacă va vedea că partenerul pune alte persoane sau alte lucruri mai presus de ea, atunci relaţia nu mai poate continua.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • fac cuplurile pentru a avea o viaţă sexuală echilibrată relaţie fericită

    Orice cuplu îşi doreşte să aibă o relaţie armonioasă şi fericită şi dacă, se poate, să dureze o viaţă întreagă. Dar ca acest lucru să se întâmple, cei implicaţi trebuie să-şi îndrepte mereu atenţia către celălalt prin iubire şi afecţiune şi pentru o mai bună conectare fizică şi emoţională.

  • De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu

    De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu şi ce putem face pentru a avea o căsnicie fericită? Este o întrebare pe care şi-o pun cele mai multe persoane. Fiecare relaţie este unică şi orice cuplu traversează perioade cu suişuri şi coborâşuri, însă este important să ştim cum să depăşim aceste momente.

  • Consecinţele convieţuirii într-o relaţie cu un partener nepotrivit

    O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie are nevoie de un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoţional.

  • Ziua Îndrăgostiților a fost celebrată cu pasiune pe toate meridianele. La 14 februarie florăresele au rămas fără flori, cofetăriile, fără prăjituri, magazinele de lenjerie intimă au rămas fără produse și bijuteriile s-au golit de cercei, brățări, broșe și pandantive.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1