Genul de nemulţumire care sapă prăpăstii adânci între parteneri

Cuplu. Jog

Barbat si femeie suparati
Un reproş făcut într-un moment de furie sapă prăpăstii adânci între parteneri
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Se întâmplă ca reproşurile pe care le fac femeile bărbaţilor să aibă legătură, de cele mai multe ori, cu felul în care aceştia se manifestă în dormitor. Genul acesta de nemulţumiri trebuie evitate, deoarece un reproş făcut într-un moment de furie, sapă prăpăstii adânci între parteneri.

Nu trebuie să îi reproşezi că nu te satisface

Dacă nu eşti mulţumită de performanţa partenerului tău din dormitor, nu trebuie să îi spui asta sub forma unui reproş. Acesta este un subiect extrem de delicat, care trebuie adus în discuţie cu foarte mare grijă, deoarece cu timpul poate duce la apariţia frustrărilor şi la pierderea încrederii în propria persoană. Îi poţi sugera iubitului tău ce anume îţi place, ce te excită, ce vrei să facă, deoarece el nu poate să ghicească ce te satisface, dacă nu îi spui. Eventual, îl poţi îndruma chiar tu, în momentele voastre intime.

Loading...
 
 

Citește și

 • pozitii sexuale prima noapte dragoste

  Prima noapte de dragoste trebuie să fie una specială. Multe fete visează că acest moment va fi unul magic, de care-și vor aminti toată viața. Pe de altă parte, începutul vieţii sexuale este uneveniment unic, o experienţă sentimentală puternică şi care are rolul de a apropia partenerii.

 • Alcoolul în exces determină apariţia tulburărilor erectile

  Contrar părerii multora, mai multe pahare de vin sau orice altă băutură alcoolică, pot face mai mult rău decât bine. Ştim cu toţii că un pahar de vin pe zi este sănătate curată, sau că vinul roşu face minuni în pat, însă atunci când depăşeşti limita, nimic nu mai poate avea un efect pozitiv.

 • Abstinenta sexuala inofensiva

  Unii oameni decid sau sunt nevoiţi, din diverse motive, să se abţină de la sex, în anumite momente din viaţa lor. Acesta nu este, neapărat un lucru rău, abstinenţa sexuală fiind inofensivă atunci când este practicată cu moderaţie.

 • Trucuri pentru un preludiu de neuitat

  Trebuie să țineți cont de faptul că preludiul este foarte important într-o partidă de sex. Are rolul de a vă excita și a vă pregăti pentru actul sexual. Din acest motiv, trebuie să știți câteva trucuri pentru un preludiu de neuitat.