Genul de femeie faţă de care bărbaţii manifestă interes

secret.jpg

Genul femeie bărbaţii manifestă interes
Orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă, despre care are mereu ceva de aflat
foto: 123RF

La începutul relaţiei, de cele mai multe ori bărbatul este cel care acordă atenţie mai mare femeii de lângă el, însă pe parcurs lucrurile pot lua o turnură inversă, mai ales dacă îi dai partenerului motive şă îşi piardă interesul.

Orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă, despre care are mereu ceva de aflat sau de la care învaţă lucruri noi şi interesante. De aceea, este foarte important să ai propriile pasiuni, să ştii ce vrei de la tine, să ai standarde, să îţi pui mereu noi scopuri şi misiuni de îndeplinit.

Pe scurt, să fii o persoană activă, aflată într-un permanent proces de dezvoltare şi acumulare de noi cunoştinţe. În acest fel, vei împuşca trei iepuri dintr-o lovitură: tu vei deveni pe zi ce trece o femeie tot mai puternică şi mai stăpână pe tine, el te va admira şi iubi tot mai mult şi pe lângă asta îşi va dori să se ridice la înălţimea ta, va fi mult mai motivat în acţiunile proprii.

Loading...
 
 

Citește și

  • rezolvi problemele de cuplu nu ajungi despărţire

    Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt.

  • Nu lăsaţi stresul şubrezească relaţia

    Stresul pare să afecteze din ce în ce mai multe persoane şi, din păcate, nu ocoleşte nici viaţa de cuplu. Vedem în jurul nostru familii în care unul sau amândoi partenerii suferă de stres într-o formă mai mult sau mai puţin gravă, dar care afectează bunul mers al relaţiei.

  • Uşor de folosit şi cu un nivel ridicat de protecţie, prezervativele se numără printre mijloacele de contracepţie frecvent folosite de multe cupluri. Ştiai că prezervativul poate creşte performanţa sexuală a bărbaţilor sau că utilizarea lui incorectă poate da disconfort?

  • legatura viata sexuala sport

    Ai remarcat vreodată că după ce faci câteva exerciţii fizice simţi că vrei să faci dragoste? Ceea ce se întâmplă este că hipotalamusul produce nişte substanţe care au acelaşi efect ca morfina. Şi, de fapt, sunt cam aceleaşi substanţe produse în timpul actului sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1