Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

mam.jpg

Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie
Bărbatul dependent sufleteşte, afectiv de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie
foto: 123RF

Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

Bărbatul dependent sufleteşte, afectiv de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie. Acest tip de bărbat va avea aşteptări foarte mari de la parteneră pentru că o va compara întotdeauna cu mama sa. El nu va reuşi niciodată să ia o decizie decât dacă nu-i cere şi părerea celei care i-a dat viaţă.

După o anumită vârstă devine chiar primejdios să te implicit în relaţii cu bărbaţii care ascultă dumnezeieşte de sfaturile mamei. Tot ceea ce se întâmplă între voi va deveni o discuţie de familie, iar lipsa de intimitate va atinge cote maxime, la fel ca răbdarea ta. Eşti dispusă să treci peste aceste lucruri? Dacă da, vei avea multe situaţii de înfruntat.

Pentru a evita posibilele dezamăgiri şi legături obositoare, care îţi îmbolnăvesc sufletul, nu te implica în relaţii serioase cu acest tip de bărbat, în special dacă îţi doreşti o legătură de lungă durată, bazată pe încredere, respect şi dragoste.

 

Loading...

Citește și

 • Atitudinea sperie pe bărbaţi la partenerele lor şi îi pun pe fugă

  Majoritatea reprezentantelor sexului frumos, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • limita efectele distructive ale competiţiei cuplu

  Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac cuplurile din ziua de astăzi şi care în majoritatea cazurilor duce la destrămarea relaţiei este reprezentantă de tendinţa partenerilor de a concura. Această competiţie se poartă atât la nivelul realizărilor profesionale ale celor doi, cât şi în jurul monitorizării greşelilor.

 • Cum spui nu barbat pe care nu îl placi

  Cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi? Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început.

 • Orgasmul anal subiect stârneşte curiozitatea

  Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexuale. Doar anumite persoane pot avea acest tip de orgasm, plăcerea provenind din stimularea terminaţiilor nervoase din zona perianală şi din canalul anal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1