Gânduri care trec prin mintea bărbatului când face sex

fanteyii.jpg

Ganduri trec mintea barbatului face sex
În timp ce faceţi dragoste "pe la spate", partenerul este mai mult decât tentat de sexul anal, însă nu ştie sau este convins că ţie nu ţi-ar plăcea
foto: 123RF

De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

De exemplu, în timp ce faceţi dragoste "pe la spate", partenerul este mai mult decât tentat de sexul anal, însă nu ştie sau este convins că ţie nu ţi-ar plăcea. Alţii se gândesc la un "menage a trois" - el, tu şi încă o femeie frumoasă. De ce încă o femeie şi nu încă un bărbat? Orgoliul masculin dar şi dragostea sunt de vină: nu acceptă să te împartă cu alt bărbat şi nici nu vrea să se gândească că ai putea fi penetrată de un altul, în timp ce prezenţa unei alte femei poate avea doar rolul de a-l excita, însă nu va face dragoste cu ea în adevăratul sens al cuvantului.

Dacă sunteţi un cuplu de ceva timp şi aveţi o viaţă sexuală activă, însă partenerul ezită să îţi dezvăluie fanteziile lui sexuale, fii sigură că îşi doreşte ca tu să preiei iniţiativa şi să îi oferi imboldul de care are nevoie.

Este important şi chiar de foarte bun augur să comunicaţi deschis despre sex şi fantezii. Este una dintre metodele de bază pentru a păstra atracţia sexuală vie şi pentru a diversifica meniul în momentele intime.

Loading...

Citește și

 • Orgasme in timpul somnului

  Chiar dacă reprezentanţii sexului puternic sunt cei mai vizaţi când vine vorba de orgasme în timpul somnului, află că şi femeile pot avea parte de un astfel de privilegiu. Chiar nu ţi s-a întâmplat niciodată să visezi că ai orgasm şi de fapt să ai şi în timp real? Să te trezeşti transpirată, puţin extenuată, cu o respiraţie sacadată şi cu impresia că ai avut un vis extrem de real?

 • Cat de des mint partenerii

  Minciuna este omniprezentă în viaţa tuturor. Din păcate, te obişnuieşti cu ea iar la maturitate, în cuplu, mulţi ajung să creadă că este ceva firesc să evite situaţii tensionate sau jenante printr-o minciună.

 • Frigiditatea provoaca disconfort ascunde frustrare

  Femeile care suferă de frigiditate refuză să întrețină relații sexuale, de orice tip, și de multe ori refuză orice fel de apropiere fizică intimă. În cazurile în care acceptă totuși contactul sexual, nu resimt nicio plăcere pe parcursul lui și nu reușesc să ajungă la orgasm.

 • Nemulţumirile barbaţilor relaţie

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va claca la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.