Fetişurile care îi fac pe bărbaţi să înnebunească de plăcere în pat

fetis.jpg

Fetişurile bărbaţi înnebunească plăcere pat
În cazul pantofilor cu toc înalt, fetişul este activat de efectul pe care îl au aceştia asupra corpului femeii
foto: 123RF

Cele mai multe persoane au un fetiş indiferent de sex, orientare sexuală sau stil de viaţă. În general, sunt considerate inofensive, iar cele mai cunoscute fetişuri sexuale care sunt puse în practică au rolul de a excita şi de a condimenta viaţa sexuală.

Pentru cei care nu ştiu, fetişul este atracţia inexplicabilă pentru un obiect sau o anumită parte a corpului fără de care unele persoane nu se pot excita. Oamenii pot transforma practic orice într-un fetiş, dar sunt câteva care îi fac pe bărbaţi să înnebunească de plăcere în pat.

Oja şi rujul roşu

Rujul roşu şi unghiile vopsite în roşu sunt unele dintre cele mai cunoscute fetişuri sexuale care îi înnebunesc de plăcere pe unii bărbaţi. Ei adoră ideea de unghii roşii înfipte în spatele lor în timpul partidelor de sex. De asemenea, adoră să sărute o femeie dată cu ruj roşu şi să-l întindă pe toată faţa. Acest lucru le dă senzaţia că fac sex cu o prostituată ceea ce îi excită foarte tare.

Părul împletit sau nu

Podoaba capilară poate fi un fetiş fără de care unii bărbaţi nu se pot excita. Fie că sunt blonde, roşcate, brunete, ei le preferă pe femeile cu părul lung, desfăcut, strâns în coadă sau în codiţe împletite. Bărbaţii care au acest fetiş se simt foarte excitaţi atunci când mângâie părul partenerelor în timpul actului sexual.

Pantofii cu toc înalt

În cazul pantofilor cu toc înalt, fetişul este activat de efectul pe care îl au aceştia asupra corpului femeii. Tocurile inalte pun accent în primul rând pe picioarele reprezentantelor sexului frumos, pe lungimea lor şi le dau o alură sexy. Acest fetiş este întâlnit la bărbaţi, iar acest lucru îi ajută la activarea sau sporirea excitaţiei sexuale.

Mâinile şi picioarele femeilor

Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic au acest fetiş şi adoră să sărute, să lingă sau să muşte mâinile şi picioarele femeilor. Unii bărbaţi sunt atât de fascinaţi de acest fetiş încât nici nu vor să audă de acele femei care nu au picioarele şi mâinile frumoase.

Loading...
 
 

Citește și

 • sex performanta sexuala barbat matur

  În timp ce bărbaţii tineri se grăbesc să ajungă cât mai repede în dormitor, să îşi dezbrace partenera, să îi pipăie formele, să I le exploreze, terminând actul sexual în scurt timp, bărbaţii maturi nu gafează şi pun preţ pe orice detaliu. Bărbaţii mai mari decât tine au un as în mânecă: experienţa de viaţă. Experienţa de viaţă care justifică şi performanţele sexuale.

 • sex acelasi partener

  Este posibil să faci ca sexul să fie incitant într-o relație care poate dura 6o de ani sau mai mult? Specialiștii spun că da. Important este să găsiți întotdeauna lucruri noi de făcut.

 • prima intalnire reguli baza sex

  Întâlnirea a fost uşor de stabilit, însă te gândeşti că acum vine partea cea mai grea, având în vedere că nu îl cunoşti prea bine pe cel cu care urmează să te vezi. Oricât ai fi de atentă la aspectul fizic şi chiar dacă există o atracţie între voi, trebuie să recunoşti că subiectele de discuţie sunt cele care fac totul.

 • bănuieşti înşală semne înţeles partenera are altcineva

  În orice relație de cuplu, încrederea și intimitatea sunt esențiale, iar infidelitatea provoacă durere și suferință, indiferent că cel înșelat este femeie sau bărbat. Pentru a fi sigur că partenera de viață nu îţi mai este credincioasă, încearcă să fii atent la câteva semne care prevestesc că aceasta are pe altcineva.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1