Iată motivele pentru care femeile trecute de prima tinereţe preferă un bărbat experimentat în intimitate

experimentata.jpg

femei prima tinerete barbat experimentat
Femeile trecute de prima tinereţe încep să-şi dea seama de adevăratul lor potenţial sexua
foto:123RF

Conform specialiştilor, femeile trecute de prima tinereţe încep să-şi dea seama de adevăratul lor potenţial sexual. Şi, dacă analizăm mai bine lucrurile, chiar aşa este! Experienţa le-a făcut mai puternice şi mai încrezătoare în a obţine ceea ce-şi doresc.

Femeile trecute de 40 de ani sunt mai capabile de a avea orgasme comparativ cu tinerele. Ele sunt, de asemenea, mai emancipate în raport cu corpurile lor și manifestă mai puține inhibiții în fața unor experiențe noi, așa cum sunt jucăriile sexuale, pozițiile noi sau rolurile sexuale.

Și chiar dacă este adevărat că bărbații mai în vârstă ajung mai greu la erecție, ba chiar și mai greu la ejaculare, exact acest lucru îi face adesea amanți mai buni și mai tandri, fiindcă nu se vor grăbi și vor avea mai multă dispoziție pentru preludii prelungite.

„Întrucât femeile beneficiază de pe urma preludiilor prelungite, este ușor de înțeles motivul pentru care multe femei trecute de prima tinereţe preferă un bărbat experimentat. Bărbații mai vârstnici sunt dispuși să nu se grăbească cu o femeie, pe când armăsarii tineri se gândesc numai la iuțeală și vigoare”, a spus Eve Marx în cartea sa, „101 lucruri inedite despre sex”.

Loading...
 
 

Citește și

 • sex in masina sfaturi utile

  Există o categorie de persoane care consideră că sexul în maşină reprezintă o alegere foarte bună când vine vorba de pasiune şi adrenalină. Însă pe cât de incitantă şi tentantă pare această activitate, pe atât de dezamăgitoare poate fi dacă nu sunt respectate nişte reguli.

 • motive femei curtate

  V-aţi pus vreodată întrebarea de ce unele femei nu sunt curtate? Indiferent cât de frumoase ar fi, acestea au tendinţa de a rata ocaziile de a forma un cuplu cu bărbatul pe care îl plac. De ce se întamplă acest lucru?

 • cuplu pasiune dispare

  Ştim cu toţii că orice relaţie este perfectă la început, suntem invadaţi de tot felul de sentimente, iar totul ni se pare mult mai simplu. Dar, cu toate acestea, ce se întâmplă când pasiunea dispare?

 • barbati relatii termen scurt sex

  Spre deosebire de femei, cei mai mulţi bărbaţi vor să aibă doar o relaţie sexuală şi evită să se angajeze într-o relaţie pe termen lung. Femeile s-ar aştepta mai des decât bărbaţii, să fie cerute în căsătorie, în timp ce “ei” nu doresc aşa ceva.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1