Femeile trebuie încurajate să preia iniţiativa în pat. Iată de ce

sarut.jpg

Femeile trebuie încurajate să preia iniţiativa în pat
Bărbaţii afirmă că singurul lucru care le-ar îmbunătăţii viaţa sexuală ar fi ca partenerele lor să ia iniţiativa în pat
foto: 123RF

Visul oricărui bărbat este să aibă o parteneră deschisă din punct de vedere sexual, care să preia iniţiativa din când în când în dormitor sau măcar să sugereze că şi-ar dori să facă dragoste.

A prelua controlul vieţii voastre sexuale atunci când simţi să faci asta nu înseamnă că trebuie să iei o atitudine dominatoare. Dar arătându-i iubitului tău că îl doreşti este cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci pentru a menţine pasiunea vie şi pentru a spune adio plictiselii. Specialiştii în relaţii de cuplu spun că există un număr foarte mare de bărbaţi care afirmă că singurul lucru care le-ar îmbunătăţii viaţa sexuală ar fi ca partenerele lor să facă primul pas.

Nu este nevoie să faci ceva de-a dreptul spectaculos sau ceva care să te facă să te simţi inconfortabil atunci când te hotărăşti să preiei iniţiativa. De exemplu, poate fi o privire anume pe care i-o arunci partenerului de viaţă sau o atingere care să spună "Da, te vreau, acum".

Sărutându-l pasional într-un moment în care se aşteaptă cel mai puţin, s-ar putea ca reacţia lui să te uimească. Dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă, îi poţi sugera să vă uitaţi la un film sexy împreună sau să citiţi reviste erotice. Una dintre principalele probleme cu care se confruntă o femeie fără iniţiativă în viaţa intimă este faptul că nu a fost niciodată încurajată să se gândească la sex aşa cum şi l-ar dori sau cum să-şi exprime dorinţele sexuale. Cele mai fericite relaţii din punct de vedere sexual sunt cele în care ambii parteneri iau pe rând iniţiativa în pat.

Loading...

Citește și

 • relaţie armonioasă se menţine de la sine joacă comunicarea

  Nu uitaţi că, pentru a meţine o relaţie armonioasă, comunicarea este la fel de importantă ca intimitatea fizică, pentru că întreţine conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.

 • poate face o femeie pentru a-şi ţine iubitul fidel

  Cei mai mulţi bărbaţi spun că înşală pentru că au simţit nevoia de ceva nou. Iar nevoia de nou este un impuls care motivează puternic un bărbat să ajungă în patul unei alte femei. Partenera de viaţă oricâte trucuri sexuale ar încerca nu se poate transforma în altă persoană.

 • doreşti cu ardoare noapte de neuitat Consumă aceste afrodisiace

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

 • păstrezi o relaţie de prietenie bărbat ataşezi emoţional

  Specialiştii în relaţiile de cuplu au descoperit că emoţiile care se nasc între doi parteneri implicaţi într-o relaţie amoroasă nu diferă prea mult de cele existente între doi prieteni foarte buni. Este vorba despre loialitate şi empatie, dar şi despre capacitatea de a face compromisuri.