Femeile sunt mai fericite lângă un bărbat cu personalitate şi independent. Iată de ce

respect.jpg

Femeile fericite bărbat personalitate independent
Majoritatea femeilor acordă atenţie mai ales trăsăturilor psihologice ale bărbaţilor, preferând un partener cu personalitate şi independent
foto: 123RF

Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

Majoritatea femeilor acordă atenţie mai ales trăsăturilor psihologice ale bărbaţilor, preferând un partener cu personalitate şi independent, care ştie să întreţină discuţii interesante şi care are simţul umorului.

În plus, contează foarte mult ca bărbatul să fie atent şi la nevoile şi emoţiile celei de lângă el, fiind în acelaşi timp suficient de puternic încât să inspire încredere şi protecţie. Toate aceste detalii fac o femeie să fie atrasă de partenerul ei şi mult mai deschisă în ceea ce priveşte momentele intime şi o relaţie pe termen lung.

 

Loading...

Citește și

 • De ce este ceafa zona cea mai erogenă la femei

  Cei care au studiat Kamasutra susțin că locul cel mai sensibil de pe corpul unei femei este ceafa, urmată îndeaproape de lobul urechilor. De aceea Kamasutra, cea mai veche și faimoasă carte despre arta iubirii, sugerează ca femeile să fie mânghiate mai întâi pe ceafă. Cartea sfătuiește bărbații să acopere gâtul femeii cu sărutări ușoare, fierbinți, și să-i muște încetișor lobii urechilor.

 • Vrei să te simţi din nou atractiva

  Este cunoscut faptul că nicio femeie nu este pe deplin mulţumită de felul în care arată. Şi adevărul este că trecerea timpului este mai mult un duşman decât un aliat.

 • Afla ce boli poţi sa iei prin contact sexual

  Este evident că sexul nu înseamnă doar plăcere. Bolile cu transmitere sexuală sunt pe cât de uşor de contactat, pe atât de greu de tratat. Pentru câteva momente de plăcere sau neatenţie, poţi plăti extrem de scump cu sănătatea şi chiar cu viaţa.

 • sex cuplu pasiune relatie iubire fericire

  Se spune că dragostea durează trei ani... Nimic mai fals! Într-un cuplu, dragostea durează atât cât îşi doresc cei doi parteneri. Dar pasiunea, poate ea să dureze o viață?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1