Femeile pot avea orgasm multiplu. Ce trebuie să facă bărbatul

org.jpg

Femeile orgasm multiplu
Cele mai multe femei pot avea orgasm multiplu, însă doar dacă sunt stimulate "ca la carte" de către partenerul lor
foto: 123RF

Nu toţi bărbaţii au capacitatea să îşi aducă iubita pe culmile plăcerii de mai multe ori într-o singură partidă de amor. Obţinerea unui singur orgasm feminin este deja un mister pentru cei mai mulţi dintre ei, aşa că posibilitatea orgasmului multiplu devine deja o descifrare a hieroglifelor.

Mai mult decât atât, reprezentanţii sexului puternic tind să creadă că această capacitate a femeii de a avea orgasm multiplu este o abilitate unică a ei, care nu are nicio legătură cu implicarea directă a bărbatului. Adevărul este altul: cele mai multe femei pot avea orgasm multiplu, însă doar dacă sunt stimulate "ca la carte" de către partenerul lor.

Totuşi, ce este orgasmul până la urmă? Este o eliberare a tensiunii care se acumulează în ceea ce am numit faza de excitaţie şi de platou. Este ca şi când ai întinde un elastic. Cu cât îl întinzi mai mult, cu atât mai puternic îşi dă drumul. Iar dacă primul orgasm nu anulează toată tensiunea sexuală, atunci un alt orgasm este foarte posibil să aibă loc destul de repede, pe măsură ce femeia este la fel de bine stimulată şi deci, excitată.

 

Loading...

Citește și

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

 • Aspecte femeile trecute de 30 de ani pun foarte mare preţ

  După vârsta de 30 de ani femeile realizează cine sunt cu adevărat şi ştiu exact ce pot. Își înțeleg propriile temeri, le acceptă, le îmbrățișează și le transformă în atuuri. Chiar dacă se îndrăgostesc mai greu, nu înseamnă că nu îşi doresc stabilitate emoţională.

 • Lipsa de încredere partener duce deteriorarea relaţiei

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.