Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de stimulente. Iată explicaţia

iyb.jpg

Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de stimulente
Femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el
foto: 123RF

În cultura noastră obișnuim să vedem sexul ca fiind mai important pentru bărbați decât pentru femei. Dar asta nu este adevărat. Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.

Chiar dacă nu sunt foarte excitate, aleg mai degrabă un „da” revigorant decât un „nu” cu efecte negative pe termen lung, Dacă sunt obosite, fac tot ce le stă în putinţă pentru a se relaxa, iar dacă au o durere de cap, vor opta mereu pentru un orgasm care să le scape de ea. Probabil, vă întrebaţi cum reuşesc aceste femei o asemenea performanţă? Ei bine, aflaţi că femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el.

Aceste femei nu îşi inhibă gândurile sexuale, nu le cenzurează, din contră le încurajează, fără să se simtă vinovate chiar şi atunci când fanteziile lor sunt prea perverse. Aşadar, pentru că sexul este atât de des în mintea lor, iar creierul este cunoscut ca cel mai important organ sexual, e mult mai uşor pentru corpurile lor să spună „da” tot timpul relaţiilor sexuale.

 

Loading...

Citește și

 • Nevoile în relaţia de cuplu

  Atunci când se formează un cuplu, întotdeauna la mijloc este vorba de nevoi, indiferent că este nevoia de afecţiune, de dragoste, de apreciere, de socializare şi lista ar putea continua, fiind individualizată pentru fiecare în parte. Ei bine, în momentul în care nevoia pentru care acel cuplu s-a format nu mai este îndeplinită apare involuntar şi distanţarea emoţională.

 • De ce ne plictisim într-o relaţie

  Plictiseala intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă. În unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu. Nu trebuie să disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dacă fiecare partener va face efortul sa îşi re-comunice mesajul personal, adică dorinţele, nevoile, aşteptările sale în ceea ce priveşte această relaţie.

 • Caracteristici ale unei relaţii de cuplu fericite

  O relaţie fericită este una în care ambii parteneri se simt bine, cooperează în atingerea unor scopuri şi sunt adaptaţi mediului în care trăiesc, fac activităţi plăcute împreună, comunică constructiv şi iau decizii împreună. Partenerii de cuplu nu doar au comportamente pozitive unul faţă de celălalt ci şi răspund pozitiv la comportamentul celuilalt. O relaţie fericită contribuie la dezvoltarea, maturizarea şi evoluţia profesională a fiecăruia şi la o stare de bine fizic şi emoţional.

 • Vrei să îi oferi iubitului o noapte de neuitat

  Sunt câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să îţi încânţi partenerul şi să îi oferi o noapte de neuitat. Vei beneficia, la rândul tău, de plăcerile unei astfel de nopţi.