Femeile au nevoie de implicare emoţională, nu de partide de sex interminabile

mar.jpg

Femeile nevoie de implicare emoţională partide de sex interminabile
Studiile au arătat că majoritatea femeilor mimează orgasmul doar pentru a pune capăt unei partide de sex interminabile
foto: 123RF

Există o idee greşit înţeleasă de mulţi bărbaţi, conform căreia femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, parteneri capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

Ei bine, studiile au arătat că majoritatea femeilor mimează orgasmul doar pentru a pune capăt unei partide de sex interminabile, mai ales când acestea realizează că indiferent de efortul depus de bărbat ea nu va ajunge la orgasm.

Prin urmare, atunci când îşi doreşte numai să fie ţinută în braţe şi nu vă dă de înţeles că vrea să faceţi din nou sex sau când se oferă să vă facă sex oral fără să ceară nimic în schimb, încercaţi să vă bucuraţi de moment şi să-i oferiţi ceea ce are nevoie. Femeile nu-şi doresc mereu demonstraţii de forţă şi rezistenţă în pat, ci au nevoie mai ales de implicare emoţională şi de multă răbdare.

 

Loading...

Citește și

 • Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu

  Preludiul sexual oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără angajarea într-un preludiu, unii bărbaţi nu îşi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

 • Factorul mpact major asupra vieţii sexuale a femeilor

  Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1