Femeia modernă, din ce în ce mai conştientă de sexualitatea ei. Ştie exact ce îşi doreşte

moderna.jpg

Femeia modernă, din ce în ce mai conştientă de sexualitatea ei
Femeile sunt din ce în ce mai conştiente de sexualitatea lor şi ştiu ce îşi doresc în dormitor
foto: 123RF

De cele mai multe ori, bărbaţii consideră sexul ca fiind un act de intimitate, pe când femeile regăsesc intimitatea în comunicare şi uniune emoţională. Reprezentanţii sexului puternic înşală pentru sex, iar femeile pentru conexiunea emoţională, sau cel puţin aşa cred unii.

Totuşi, lucrurile se mai schimbă, iar sexul a ajuns un motiv la fel de important pentru o aventură şi în rândul femeilor. Faţă de acum mulţi ani, când reprezentantele sexului frumos îşi doreau o aventură din motive emoţionale, ele sunt acum capabile să separe sexul de sentimente şi să aibă o escapadă doar de dragul distracţiei.

Femeile sunt din ce în ce mai conştiente de sexualitatea lor şi ştiu ce îşi doresc în dormitor. Este mult mai probabil acum să caute o aventură pentru că sunt nesatisfăcute sexual în cuplu, decât erau cu ani în urmă.

 

Loading...

Citește și

  • Modalitatea prin care bărbaţii pot ajunge la orgasmul prostatic

    Unii bărbaţi pot ajunge la orgasm şi prin stimularea directă a prostatei, cunoscut şi ca orgasmul prostatic, când se obţine un orgasm rapid, dar intens, şi uneori se poate observa că este eliminat un lichid transparent. Masarea prostatei este o acţiune sexuală plăcută, bărbaţii ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, care se poate face atât din exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect.

  • Femeile nevoie de implicare emoţională partide de sex interminabile

    Există o idee greşit înţeleasă de mulţi bărbaţi, conform căreia femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, parteneri capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

  • De ce minciuna nu trebuie să îşi facă loc în viaţa intimă

    Să minţi nu este o idee bună, mai ales când vine vorba de viaţa voastră sexuală. Dacă te prefaci că eşti mulţumită de activitatea voastră intimă din dormitor, te gândeşti probabil că în acest mod nu îi vei răni sentimentele partenerului de viaţă, dar de fapt chiar asta faci. Îl îndepărtezi prin minciună şi de cele mai multe ori îşi dă şi el seama că ceva nu este în regulă.

  • Luni seară, l un internaut a vrut să afle cum poate să-şi determine partenera să-i facă sex oral.