Factori importanţi responsabili pentru scăderea calităţii actelor sexuale la bărbaţi

calitate.jpg

Factori responsabili scăderea calităţii actelor sexuale bărbaţi
Stresul, oboseala, grijile, regimul alimentar, lipsa timpului liber sunt factori importanţi în scăderea calităţii actelor sexuale la bărbaţi
foto: 123RF

Sunt o serie întreagă de factori din viaţa de zi cu zi care pot influenţa negativ calitatea actelor sexuale la bărbaţi. Este vorba de stres, oboseală, griji, regim alimentar, lipsa timpului liber. Lăsând la o parte aceşti factori, tot în cazul bărbaţilor se mai adăugă o problemă a cărei consecinţe se manifestă atât în plan fizic, cât şi psihic: disfuncţiile erectile.

În primul rând pentru bărbaţi acesta este un subiect tabu. Li se pare ruşinos să discute despre asta sau să consulte un doctor şi preferă să se retragă în carapacea lor, înfrânându-şi dorinţele sexuale, de teamă de a nu fi judecaţi greşit.

Cum trebuie să reacţioneze partera de viaţă

Arată-i iubitului că poate avea încredere în tine şi asigură-te că nu este vorba despre o problemă de sănătate. În niciun caz, nu îl acuza că nu te mai doreşte sau că te înşala. Cel mai bine este să discutaţi deschis despre ceea ce îl frustrează. Dacă este vorba despre probleme de potenţă, acestea pot fi rezolvate de medici.

În orice caz, nu este nevoie să mergeti la medic după primul eşec în pat sau pentru că nu aţi mai făcut dragoste de o săptămână. Aceste disfuncţii trebuie să persiste mai mult de o lună, pentru a se considera că ascund probleme de sănătate.

 

Loading...

Citește și

  • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

    Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

  • Anumite boli pot fi contactate şi prin sexul oral neprotejat. Cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală Herpesul genital, transmis şi în absenţa leziunilor Ce măsuri iei în caz de herpes genital Înainte de o partida de amor, partenerii trebuie să fie conştienţi la ce riscuri se expun.

  • nu mai au chef bărbaţii facă sex partenerele lor

    Reprezentanţii sexului puternic pot trece prin momente care le cauzează o scădere a libidoului, iar acest lucru să le afecteze în mod negativ viaţa de cuplu. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt motivele pentru care bărbaţii nu mai au chef să facă sex cu parteberele lor.

  • Pretenţiile sexuale exagerate femeilor sperie pe bărbaţi

    Se întâmplă, de multe ori, ca o relaţie să nu funcţioneze pe termen lung deoarece femeile au pretenţii sexuale exagerate de la partenerii de viaţă. Acest lucru îi sperie foarte tare pe aceştia şi îi face să se simtă neputincioşi. În articolul de mai jos, aflaţi despre ce dorinţe este vorba.