Există anumite lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei în pat. Află care sunt

pat.jpg

Există anumite lucruri bărbaţii le doresc femei pat
Poate că iubitul tău nu are curaj să îţi spună, însă şi-ar dori de multe ori să îl ajuţi să obţină erecţia
foto: 123RF

Bărbaţii au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. În articolul de mai jos, aflaţi ce lucruri vor unii bărbaţii să le facă femeile în mod deosebit atunci când sunt în intimitate.

Poate că iubitul tău nu are curaj să îţi spună, însă şi-ar dori de multe ori să îl ajuţi să obţină erecţia. Faptul că nu îi atingi organul genital înainte să începeţi partida de amor îl poate dezamăgi.

Aşadar, ia atitudine şi excită-ţi partenerul de viaţă cu  ajutorul unui joc manual. În mod special, pune accent pe zonele în care observi că efectele asupra lui sunt mai puternice. De exemplu, unii reprezentanţi ai sexului puternic se excită dacă o femeie le atinge testiculele, în timp ce alţii se simt bine atunci când sunt mângâiaţi pe zona dintre testicule şi anus  Este indicat să nu laşi nimic neatins, de la bază pănă la vârf.

 

Loading...

Citește și

 • Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral

  Sexul oral reprezintă unul dintre cele mai mari tabuuri legate de viaţa intimă, aşa că nu este de mirare de ce multe persoane nu cunosc informaţii esenţiale despre el. Indiferent că îl practici sau nu, cu siguranţă nu cunoşti totul despre acest domeniu. În articolul de mai jos, descoperă câteva lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral practicat femeilor.

 • Iată ce partener îşi doreşte alături femeia din zilele noastre

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

 • orgasm în somn ce trebuie să ştiţi despre acest fenomen

  Foarte puţine persoane discută despre orgasmul în somn, deşi este un fenomen cât se poate de normal. Acesta nu apare în urma stimulării organelor genitale, ci este provocat doar de activitatea creierului, spun specialiştii. În articolul de mai jos aflaţi câteva lucruri despre orgasmul în somn.

 • îmbrăţişările sunt atât de importante în cuplu

  Problemele şi dezamăgirile din relaţia de cuplu pot fi uşor de suportat dacă partenerii încearcă să se apropie mai mult unul de celălalt. Iar sexul nu este singurul contact fizic care reduce stresul şi îmbunătăţeşte starea generală a oamenilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1