4 exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult

sex_mai_mult.jpg

Exercitii pentru ca sexul sa dureze mai mult
Rolul acestor exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult este de a îmbunătății viața intimă
foto: 123RF

Este firesc să vă gândiți cum vă puteți îmbunătăți viața sexuală. Și puteți face asta, deoarece există exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Acestea au rolul de a îmbunătăți viața intimă. Cu cât aceasta este mai satisfăcătoare, cu atât mai mult relația de cuplu va fi mai fericită. Trebuie să aveți în vedere faptul că sexul are un rol important în orice relație.

Controlul ejaculării este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cei mai mulți bărbați în ziua de astăzi. Dar ei nu trebuie să dispere. Există o serie de exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Acestea, odată puse în practică, vor da rezultatele deosebite.

Exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult: 1. Kegel

Exercițiile Kegel sunt considerate unele dintre cele mai interesante exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Nu sunt greu de pus în practică, trebuie doar ca bărbatul să încordeze și să relaxeze mușchii PC (pubococcigieni, acei mușchi situați în zona organului genital, care sunt responsabili pentru încordarea penisului, n.r.). ărbatul trebuie să facă asta de 15-20 de ori, menținând ultima încordare aproximativ 10 secunde. Aceste exerciții practicate în mod constant și cu responsabilitate vor ajuta bărbații să vă controleze ejacularea și, în acest fel, să prelungească actul sexual.

Exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult: 2. Metoda Start/Stop

Cei mai mulți bărbați au auzit deja de această metodă. Este simplu de pus în practică și înseamnă că în loc să se grăbească să ejaculezi, să fie foarte atenți la momentele-cheie. Atunci când se simte foarte excitat, bărbatul va opri stimularea. După ce se mai calmează, poate relua totul. Poate varia perioada de odihnă de la câteva secunde la un minut sau mai mult. Bărbații care au încercat acest exercițiu numit sugestiv Start/Stop au observat îmbunătățiri evidente ale ejaculării și, din acest motiv, este considerat unul dintre cele mai bune exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult.

Exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult: 3. Masturbarea

Este unul dintre cele mai recomandate exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Aproape toți bărbații se masturbează, indiferent de vârstă sau de statutul social. Vor face acest lucru, fie că sunt într-o relație, fie că sunt liberi. Îi ajută să învețe cum să controleze orgasmul sau ejacularea. Acest lucru este vital pentru ca sexul să fie excelent.

Exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult: 4. Folosirea unor poziții care excită mai puțin

Dacă sunt puse în practică doar acele poziții care nu excită foarte tare, bărbatul nu va fi atât de excitat încât să ejaculeze una-două. De exemplu, trebuie exclusă poziția misionarului, deoarece determină bărbatul să ejaculeze mai repede, și asta pentru că se exercită o mare presiune asupra musculaturii pelviene care este solicitată la maximum. Așadar, unul dintre lece mai de succes exerciții pentru ca sexul să dureze sunt acelea în care se folosesc poziții care nu solicită absolut deloc musculatura pelviană. Dar, atenție, de la caz la caz pozițiile recomandate pot diferi.

Loading...

Citește și

  • ce este un strap-on

    Rolul jucăriilor sexuale este unul destul de important atunci când vreți să aduceți un plus în viața voastă sexuală. Fie că le folosiți separat sau împreună, acestea sunt pe toate gusturile. În continuare vă spunem ce este un strap-on şi cum arată această jucărie sexuală.

  • Inceperea vietii sexuale devreme

    Nu există adolescent care să nu se gândească și să nu aibă curiozități despre viața intimă. De obicei, începerea vieții sexuale devreme îi ia pe nepregătite pe foarte mulți dintre ei. Din acest motiv discuțiile pe acest subiect sunt necesare de la vârste mai fragede.

  • Marius e un tânăr de 23 de ani. El are o relaţie de 5 ani, dar este atras şi de altă femeie. Ar vrea să ştie ce e de făcut.

  • Te-ai gândit că viaţa ta sexuală are prea multă rutină şi prea puţină adrenalină? Click! a făcut împreună cu producătorul de filme porno Zoltan Nagy un top al fanteziilor sexuale pe care nu le poţi rata într-o viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1