Eşti pregătită să îţi începi viaţa sexuală? Iată ce trebuie să ai în vedere

asteptari.jpg

Eşti pregatita să îţi începi viaţa sexuală
Prima experiență sexuală poate fi una plăcută, dacă vă alegeți momentul oportun și dacă persoana cu care vă doriți să vă începeți viața sexuală este una pentru care aveți sentimente puternice.
Foto: Florin Suler

Cele mai multe femei au aşteptări foarte mari de la prima relaţie intimă, dar nu întotdeauna se dovedeşte a fi o experienţă foarte pasională. Uneori, ea este minunată, dar alteori, doar puţin neplăcută.

Ruperea himenului este un lucru deosebit de important și fetele care nu au mai făcut niciodată dragoste trebuie să știe că acest lucru poate fi puțin dureros și jenant. Himenul este o membrană care acoperă parțial intrarea în vagin, care se rupe în timpul primului act sexual. În funcție de elasticitatea sa, acesta poate fi rupt și prin practicarea unor sporturi sau chiar la introducerea unui deget sau a unui tampon.

Sângerările ce apar la primul contact intim sunt cauzate de ruperea himenului și uneori pot fi însoțite de senzații ușor neplăcute sau de dureri. Dar acestea nu durează pe tot parcursul partidei de sex. Dacă vaginul este suficient de lubrifiat și partenerul destul de răbdător, este posibil să nu simțiți mare lucru la ruperea himenului.

Pentru a nu resimți disconfort, fetele trebuie să se relaxeze pe cât posibil. Încordarea mușchilor vaginali conduce la senzația neplăcută de durere. Prima experiență sexuală poate fi una plăcută, dacă vă alegeți momentul oportun și dacă persoana cu care vă doriți să vă începeți viața sexuală este una pentru care aveți sentimente puternice.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1