Este bine să locuim împreună atunci când simţim că relaţia este suficient de coaptă

imagine.jpg

locuim împreună atunci când simţim că relaţia este suficient de coaptă
Înainte să decideţi să locuiţi sub acelaşi acoperiş, este necesar să vorbiţi despre toate obiceiurile pe care le aveţi, şi unul şi celălalt
foto: 123RF

Mutatul împreună poate fi cu două tăişuri: rişti să îţi distrugi relaţia sau poţi chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să fiţi amândoi mai fericiţi ca oricând.

În cazul multor cupluri, mutatul împreună vine de la sine, când cei doi se decid că relaţia lor poate trece la următorul nivel, îndreptându-se poate spre o căsătorie. Este perfect normal ca cei doi să aibă nevoie de intimitate, de locul lor, dar important este ca acest lucru să nu fie forţat şi doar din nevoia de a avea pe cineva în preajmă.

Fiecare dintre noi are o anumită rutină. Înainte să decideţi să locuiţi sub acelaşi acoperiş, este necesar să vorbiţi despre toate obiceiurile pe care le aveţi, şi unul şi celălalt, şi să vedeţi dacă sunteţi de acord cu ele sau, în cazul în care nu vă convin, să vedeţi dacă puteţi face compromisuri, ca să le acceptaţi.

În acelaşi timp, trebuie să vă gândiţi dacă sunteţi dispuşi să renunţaţi la anumite tabieturi, care îl deranjează pe partener, şi dacă puteţi să vă contopiţi stilurile de viaţă. Astfel, putem vedea dacă, pe langă iubire, există şi o compatibilitate, care ar avea rolul sa ne facă viaţa usoară unul langă celălalt.

 

 

Loading...

Citește și

 • Când apare obişnuinţa in relaţiile de cuplu

  În unele cupluri dragostea durează tot restul vieţii, dar există şi cazuri în care acest sentiment, în timp, îşi pierde din intensitate şi se transformă în obişnuinţă. Dacă stăm să ne gândim, fiecare dintre noi cunoaşte cazuri în care dragostea s-a transformat în obişnuinţă, blazare.

 • Aspectul ţineţi cont când vă mutaţi împreună

  Aveţi o relaţie cât se poate de serioasă şi şimţiţi că a venit momentul să locuiţi împreună. Nimic anormal până acum, însă trebuie să lăsăm puţin romantismul la o parte şi să ne îndreptăm atenţia către o problemă pragmatică foarte frecventă atunci când doi oameni se mută împreună: banii. Acum sunteţi în situaţia în care veţi împărţii cheltuielile şi va trebui să vă pregătiţi şi pentru perioadele în care veţi fi mai strâmtoraţi, astfel veţi ajunge să vă certaţi aşa cum nu aţi făcut-o niciodată.

 • ce trebuie luaţi calcul înainte locui împreuna

  Chiar dacă relaţia voastră pare a fi perfectă şi credeţi că este momentul potrivit să o duceţi la nivelul următor, există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont, înainte să luaţi o hotărâre. Mutatul împreună reprezintă un pas extrem de important, un test, care hotărăşte, într-un fel sau altul, soarta relaţiei voastre.

 • Rolul compromisului în relaţia de cuplu

  Un compromis nu trebuie privit asemenea unei obligaţii, a unui lucru pe care eşti nevoit să-l faci. Din contră, trebuie să te gândeşti că este o atitudine înţeleaptă pentru bunul mers al relaţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1