Elementele care stau la baza unei relaţii trainice. Dreptul la propria intimitate trebuie respectat

elementele_ca.jpg

Elementele pe care se bazează o relaţie trainică
Elementele pe care se bazează o relaţie trainică sunt respectul, încrederea reciprocă, iubirea, loialitatea
foto: 123RF

Elementele pe care se bazează o relaţie trainică sunt respectul, încrederea reciprocă, iubirea, loialitatea şi acceptarea faptului că fiecare partener are dreptul la propria intimitate. Aşadar, încearcă pe cât posibil să nu intri cu forţa în intimitatea iubitului tău, decât în momentul în care el îţi oferă ocazia să faci asta. Fiecare dintre voi are propria individualitate şi acest lucru trebuie înţeles şi acceptat ca fiind ceva normal, fără să genereze un conflict.

Evită să îi contorizezi fiecare mişcare partenerului, să-l interoghezi în mod constant ca să ştii tot ce a făcut, unde a mers şi cu cine, nu intra în mail-ul lui, în folderele personale sau în contul lui de facebook. Şi mai ales, nu-i verifica telefonul sau mesajele. Acest lucru dovedeşte nesiguranţa, atât faţă de relaţia ta, cât şi faţă de iubitul tău. Nu este sănătos şi normal.

Nerespectarea intimităţii este una dintre greşelile care duc cel mai uşor la destrămarea unei relaţii de durată. În momentele când ai tendinţa să intri forţat în spaţiul privat al iubitului tău, pune-te în locul lui şi gândeşte-te dacă ţie ţi-ar plăcea să îţi fie încălcată intimitatea şi cum te-ar face să te simţi dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Loading...
 
 

Citește și

 • Nu lăsaţi ca un episod jenant să vă alunge pasiunea

  Tuturor ni s-a întâmplat, cel puţin o dată, să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa de cuplu este departe de a fi perfectă, aşa cum ne-o descriu filmele romantice. Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute. Însă, atunci când se întâmplă un lucru nedorit în intimitate, important e să încerci să treci peste această situaţie repede şi cât mai elegant cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.

 • Profită că eşti în vacanţă cu iubita

  Cea mai frumoasă parte a verii este cu siguranţă concediul. Fie că mergeţi la mare ori în oricare altă destinaţie exotică, este perioada cea mai potrivită pentru a vă pune în practică fanteziile sexuale.

 • De ce bărbaţii nu îşi doresc să facă sex tot timpul cu partenera

  Eşti în dormitor cu iubitul tău, ai chef să faci dragoste, dar el te-a refuzat. Nu numai că ţi-a rănit egoul dar îţi mai pui şi tot felul de întrebări în ceea ce priveşte relaţia. Ce nu mai merge? De ce nu mai vrea să facă sex? Stai liniştită, problema nu e atât de gravă precum pare. La fel ca tine, şi partenerul tău de viaţă are momente în care nu e pregătit pentru a face amor. Nu are dispoziţia necesară, poate e stresat, poate pur şi simplu nu ai nimerit momentul. Până şi cel mai obsedat bărbat are parte de clipe în care nu se gândeşte la sex.

 • Ştiaţi care este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei

  Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Ele ajung mult la greu la orgasm prin penetrare, însă atunci când li se face sex oral, orgasmul este garantat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1