Egoismul naște frustrări, mai ales într-o relație amoroasă. Ce trebuie să ai în vedere

egoist.jpg

Egoismul naște frustrări relație amoroasă
A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, care naşte foarte multe frustrări
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Simţi că partenerul tău este cel important dintre voi doi, că el este cel care alege şi pentru tine, se ţine cont cel mai des de dorinţele lui şi pare să fie „răsfăţatul' relaţiei? Dacă se aplică şi în relaţia ta, este foarte posibil să fii în relaţie cu o persoană egoistă.

A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, care naşte foarte multe frustrări. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

Cu toţii avem o doză de egoism, însă într-o relaţie trebuie să existe un anumit echilibru ca doi oameni să se înţeleagă foarte bine. Egoismul devine o problemă atunci când o persoană doreşte ca totul să se învârtă doar în jurul ei, fără să se mai gândească la cei care îi sunt aproape.

Dacă partenerul tău de viaţă nu are nici o consideraţie faţă de opiniile tale, dacă te ignoră atunci când ai nevoie de el, este evident că te complaci într-o relaţie în care tu eşti pe locul doi. Un bărbat egoist se gândeşte doar la nevoile lui fizice şi emoţionale, fără să ofere nimic în schimb. În plus, de multe ori te poate face să te simţi vinovată pentru toate trăirile lui nefericite.

 

Loading...

Citește și

 • Adevărul pentru care bărbații înșală

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

 • cele mai periculoase poziții în dormitor

  Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

 • Sexul anal la începutul vieţii sexuale

  În primul rând, este bine să aveţi în vedere că sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.

 • cum se pune corect prezervativul

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul, dar nici unul dintre ei nu vorbeşte despre acest lucru din jenă. Iar această atitudine le poate pune sănătatea în pericol. Până la urmă, nu e mai bine să rişti să te simţi ridicol şi să întrebi cum e corect, decât să nu întrebi şi să te alegi cu cine ştie ce boală cu transmitere sexuală?